2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت توبه جاریت حسادت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یاد بگیر

جلوی شوهرت از خانوادش نه بد بگو نه خوب 

انقدر بی تفاوت باش که هیچوقت ندونه حس و فکرت نسبت به اونا چیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

به نقطه ضعفش حمله کن

بگو بله خب. همچین شوهر قدرشناسی حسادت هم داره

به بختش حسودی میکنم نه به خودش

مردمم شوهر میکنم منم شوهر کردم 😂😂😂

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
من قدم بلنده ولی هیکلی هستم چاق نیستم جاریم هم قده منه ولی لاغره برادرشوهرم همینجورمیگه نامزدم من به ...

عزیزم اصلا و ابدا به خودت نگیر الان اون جدید اومده و بخوای نخوای عزیزتر، بذار یکم زمان بگذره براشون عادی میشه و دیگه هی پزش نمیدن.... این دوران برای همه هست. شک نکن اگه اون زودتر اومده بود و قرار بود شما تازه عروس خانواده بشی به اون مفتن تو لاغری و ضعیفی ولی اون یکی عروسمون ماشاالله چه هیکلی رو فرمی داره   

من قدم بلنده ولی هیکلی هستم چاق نیستم جاریم هم قده منه ولی لاغره برادرشوهرم همینجورمیگه نامزدم من به ...

چه  خانواده شوهرت چرتی داری که میگه نامزدم بغلیه و  شمارا علنا مقایسه میکنن به نظرم دهد به دهنشان نگذار 

شاد شادم
خب دادشش همینجورعیب رومنواون یکی جاریم میزاره

خودت جواب بده

قشنگ بشورش بزار کنار 

بگو نمیخواد برای اینکه خانمت ببری بالا بقیه رو بکوبونی 

کسی که قشنگ باشه لازم به تعریف نداره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اگه اینوبگم که دیگه جام قبرستونه😂😂😂

پس نگو 😂😂

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم