2777
2789

من سقط داشتم، کورتاژهم شدم ولی بازم بقایا داشتم... دکتر بهم ال دی داد گف ب خونریزی افتادی طناب بزن دفع میشه، الان 4 روزه ک بعد خونریزی حتی لکه بینی هم ندارم، یعنی دفع شده؟ یلدا نوبت سونو دارم 

من با قرص سقط کردم.پونه اویشن و سیاه دانه خوردم .بقایام نداشتم اصلا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وقتی کورتاژ کردی نباید بقایایی داشته باشی که ! برا من خودبخود سقطشده بود خداروشکر بقایا هم نداشت ...

خداروشکر اذیت نشدی، من 20 هفته بودم. بچم ک دفع شد جفتم کامل موند کورتاژ کردن، دلیل مسخره شون همین بود ک تو چون بارداری اولت بوده زیاد نتراشیدن ک ب رحم آسیب نرسه 

خداروشکر اذیت نشدی، من 20 هفته بودم. بچم ک دفع شد جفتم کامل موند کورتاژ کردن، دلیل مسخره شون همین بو ...

ای بابا چقد سخت ایشالا دیگه بقایا اینا نداری و بهتر میشی ,  نه من 10 هفته بودم که توقف رشد داشت 

عزیزم نگران نباش رفع میشه منم بقایا داشتم دوباره قرص خوردم رفت بچه داری ؟

خدا کنه. من ب هر دری بگی زدم نمیخام دوباره کورتاژ بشم هرچی هرکی گفته خوردم... 

نه عزیزم متاسفانه بچه اولم بود