2777
2789

صبحانه چهار لقمه تخم مرغ با نون 

ظهر شش قاشق برنج با ماست 

میان وعده دو لیوان چایی نبات  با تخمه 

شب هم میوه با یک لیوان شیر و چهار تا خرما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً از ۹۴ اومدم ۶۶ باز ول کردم شدم ۷۳ دیگه امروز حجت کردم شروع کنم خداکنه بتونم ادامه بدم

عآخ عاخ منم همینم کم کردم باز اضافه کردم دیگ حوصلم نمی‌کشه دوباره کم کنم الان ۷۶ ام افسردگی گرفتم قشنک

کلش کربوهیدرات بوده بجز تخم مرغ اگه کربوهیدراتو بیاری پایین شکم خیلی زودتر جمع میشه

واقعا ؟ 

آخه نمیتونم پروتئین خیلی استفاده کنم چون خیلی پر هزینه میشه 

مجبورم هرچی هست کمش بخورم 

الان اشتباهم کجاست آخه هرچی تو خونه درست میشه میخورم

عزیزم رژیم خوب خرج داره دیگه منم غذای سفره میخوردم برنامه مانکن رو نصب کن مقدار پروتئینت حداقل باید۶۰گرم باشه در روز من حداقل نصف ران مرغ رو میخوردم که پرتئین بره بالا از چربی هام کم بشه نه عضله

لایک نکن پدر بیامرز
بنظر منکه اهمیت نده اینجوری اول کم کن بعد ی رژیم اصولی بگیر برا تثبیت اون موقعه پروتین بالا مصرف کن

اره ایندفعه باید رو تثبیت بیشتر تلاش کنم 

الان از رژیم قبلی ۷ کیلو که با بدبختی کم کردم برگشت خیلی دلم میسوزه بابت زحمتم