2777
2789
عنوان

نگهداری از والدین

159 بازدید | 32 پست

سلام شما عزیزان تا به حال شده از یکی از والدینتون نگهداری کنید و خیلی خسته بشید؟ 

چه جوری اگر حتی قدردانتون نبودن ادامه دادید؟

فکر کنید منم خواهرتونم از زندگی خیلی خسته ام همه تفریح و گردش هستن من فقط در حال نگهداری و انجام کارهای خونم اما گلایه میکنم از خستگی حرفهای نیش دار میشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستانم از سمت خانواده مخصوصا مادرش خیلی اذیت شده بود. 

دوتا پسر بزرگ هم داره وقت ازدواج شونه. 

ولی وقتی مادرش مریض شد عین پروانه دور سرش میچرخید. 

میگفت اینم عنایتی هست که بهمون داده که به والدین مون برسیم. 

خداروشکر که خدا این توفیق رو بهمون داده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پرستار نیمه وقت هم بگیرین صبح تا عصر پرستار مراقبت داشته باشه عصر هم خودتون هستین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بله از پدرم نگه داری کردم

زانوم اون تایم برای کار سنگین آسیب دید

تنها بودم بدون کمک 

اما هیچ وقت پشیمون نشدم چون از ته دلم انجام دادم 

بازم باشه بازم می‌کنم حتی اگه کسی مهم نباشه براش

پدر و مادرتون چندسالشون؟ مشکل جسمی دارن؟

مادرم مشکل جسمی داره ، پدرم از همه چیز سلب مسئولیت کرده و حتی حرف زدن باهاش فایده نداره در دهه ۲۰ سالگی شبیه مادر پدر والدینم شدم

میدونم ثواب میشه.اما واقعا خیلی خسته ام دلم گاهی میخواد بمیرم اما میگم خدایا چرا من رو در این شرایط ...

اولا خدا نکنه بمیری

دومن خب نمیدونم درک نکردم هیچ وقت این مسائل رو

ببین مامانم مریضه

منو فوش و توهین میداد

منم دو سه ماهی فعلا خونشون نمیرم ولی تصمیم گرفتم این دفعه که بخام برم کل اثاثم ببرم شاید اخلاقش عوض شده

فعلاداداشم نگهش میداره

ببین شماها صبرتون زیاده 

😔😔😔من صبر ندارم

و خدا کمکت کنه

با ۱۷سال سن از مادربزرگ خدابیامرزم که پوشکی بود نگهداری کردم دوتا دختر داره عمه هام رو میگم ولی ازش نگهداری نکردن

الان که یاد اون موقع ها میفتم دلتنگش میشم میگم کاش بود بازهم نگهداری میکردم الان وژدانم راحته و حس خوبی دارم به اون موقع ها وقتی یاد اون روزها و سختی ها میفتم

گلم خیلی سخته ولی بدون که خدا هر لحظه با لبخند داره بهت نگاه میکنه 

یکی از دوستانم از سمت خانواده مخصوصا مادرش خیلی اذیت شده بود. دوتا پسر بزرگ هم داره وقت ازدواج شونه. ...

من خودم بیمارم و واقعا گاهی کشش ندارم میگم اشکال نداره انجام میدم اما واقعا رفتارهاشون گاهی قلبم رو درد میاره ، توهین میکنند

با ۱۷سال سن از مادربزرگ خدابیامرزم که پوشکی بود نگهداری کردم دوتا دختر داره عمه هام رو میگم ولی ازش ...

چه جوری ادامه دادی ، حالت بد نشد من مادرم مثل کوه استوار بود تو این شرایط که مریض شده میبینمش دلم میخواد بمیرم

اولا خدا نکنه بمیریدومن خب نمیدونم درک نکردم هیچ وقت این مسائل روببین مامانم مریضهمنو فوش و توهین می ...

من همیشه باهاشون مدارا میکنم ، هرچی باشه از خواب و تفریح و همه چیز میزنم اما واقعا از درون متلاشیم 

برای من دعا کنید تو بد دردسری افتادم