2777
2789
عنوان

شب آرزوها

1139 بازدید | 40 پست

امشب شب آرزوهاست ، از ته قلبم از خدا میخوام ، سال دیگه این موقع دل مامانم و بابامو تونسته باشم از ته دلشون شادشون کنم ...

آرزو میکنم سال دیگه این موقع عروس شده باشم یه عروس خوشگل و مهربون .

آرزو میکنم تا سال دیگه این موقع اونطور که دوست دارم خدا برام رقم بزنه چه برسه بهتر .

خدا جوونم من برای همه کسایی که میشناسمشون و نمیشناسمشون ، برای همه ی اونایی که زمینی ان یا آسمونی ، برای دوست و دشمنم ، برای هرکی خوب و بدم و خواست ، از ته قلبم دعا میکنم که اونها هم به آرزوهاشون برسن.

خداجوونم دوستم داشته باش چون منم دوستت دارم و غیر از تو هیچ کسی و ندارم .

خداجوونم سایه پدرمادرمو حفظ کن بالاسرم.

خداجوونم داداشم و مواظبش باش .

خواهرم کوچیکه مراقبش باش .

خدایی من نذر این آرزوهایی تو دلم میکنم اخلاق مو بهتر کنم ، یه دختری باشم همه کنارم حس آرامش کنن .

خدایی جوونم مراقبم باش بهترین هاتو برام بخواه .

خدایی جوونم ما انسانها ساعت مون تند میگذره آرزوهامو زود برام برآورده کن ، اگه آرزوی من به کسی آسیب میزنه خودت طوری بساز آرزومو که به همه خیر برسه .

خدایی تو منو آفریدی پس میتونی منو به آرزوم برسونی 🌹 

خدای مهربونم غیراز تو چشم امید به هیچکسی ندارم ، تو کمکم کن من نادونم ولی تو عالمی ، من خودمو به تو میسپرم .

خداااا آرزوهامو برام بساز که تو بسازی قطعاا قشنگ تره 🌹🌹🌹🌹🌹

ان شاءالله ب همه ی ارزوهات برسی 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید هرچ ب صلاحمه بشه.‌‌..

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

به همه ارزوهاتون برسید گلا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم من ختم گذاشتم و ۱۰ آیه رو به شما اختصاص دادم فردا روز اول ختمه اگه احیانا پشیمون شدی بگو که خودم به جات بخونم یه وقت ختم مون بهم نخوره 💙 

تاپیک آخرم هست 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
عزیزم من ختم گذاشتم و ۱۰ آیه رو به شما اختصاص دادم فردا روز اول ختمه اگه احیانا پشیمون شدی بگو که خو ...

گلم بهت دسترسی نداشتم و یه نفر جایگزین شما شد و تعداد تکمیل شد خواستم بهتون اطلاع داده باشم 🌺

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

سوگلی_نینیسایت

🎁 استخراج  ارز دیجیتال پای با اپلیکیشن موبایلی بصورت رایگان

⏳ پای نتورک  ارز دیجیتال جدیدی هست که در سال ۲۰۱۹ شروع بکار کرد.

🛃 هم اکنون بیش از ۱۵ میلیون عضو فعال دارد.

📱پای نتورک با اپلیکیشن موبایلی ، فقط و فقط تا سال بعد، بسرعت قابل استخراج هست.

✅  زمانیکه تعداد استخراج کنندگان از ۱۰۰  میلیون نفر رد شود و یا در زمان ورود به فاز ۳ (فاز اصلی این پروژه) هالوینگ پای رخ داده و سرعت استخراج نصف شده و بمرور زمان با افزایش تعداد پایونرها کم میشود تا به صفر برسد، پس تا زمانیکه فرصت هست استارت بزنید!

🧮 لطفا افراد پرانرژی این اپ رو دانلود کنند 🧠

🔗 لینک دانلود اپ پای👇

https://minepi.com/pi1400

✔️ کد معرف یا invitation code:👇

Maryam70mehdi64

👆 وارد کردن کد معرف جهت دریافت ۱ پای پاداش ورود الزامی است.

دانلود فیلترشکنhttps://play.google.com/store/apps/details?id=free.vpn.proxy.unblock.svd

22:29:55 | 1400/01/19

اً
من الان نصب کردم ، وارد شد ، الان چیکارکنم که استخراج کنم ؟ همینطوری بمونه

تا آخر امسال ارزش گذاری میشه ولیییییی نباید تا دوسه سال بفروشیش مث بیت کوین شایدم ارزشمندتر بشه اگرم نشه چیزی از دست ندادی

اً