2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی شماره ناشناس

159 بازدید | 11 پست

خواهر شوهرم با یه پسره در ارتباط بوداینا وقتی خواهر شوهرم اینا اومده بودن خونه ما و رفته بودیم بیرون نمیدونم از کجا شماره همو گرفته بودن که فقط من از این موضوع خبر دارم با خواهر بزرگترش. و اون موقع خواهر شوهرم شماره منم به پسره داده بود چون پسره گفته بود شماره یکی از خانوادت رو بهم میدی که میخوام وقتی خواستم جدی کنیم رابطه رو مادرم بتونه به کسی زنگ بزنه خواهر شوهرم از من پرسیده بود شمارت بدم؟ من احمق ساده ام گفتم بده 😭 

چند روز پیش خواهر شوهرم گفت که بهش گفتم دیگه باید تموم کنیم چون رابطه ما هیچی نداره و دیر یا زیاد تموم میشه پسره ام بهش گفته بود باشه هرجور راحتی بعد الان من دو سه روزه گوشی من زنگ میخوره و قطع میشه من اصلا مزاحم نداشتم اوایل اهمیت نمی‌دادم ولی الان یهو گفتم نکنه به این موضوع ربط داره 

بنظرتون کار همون پسرسس که خواهر شوهرم باهاش دوست بود؟ زشت نیست از خواهر شوهرم بپرسم به گوشی توام زنگ میخورهه شماره ناشناس گوشیت یا نه؟ اینو به خواهرم تعریف کردم گفت برو ب شوهرت بگو تا بیشتر شر نشده ولی من میترسم

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

میترسم شوهرم متوجه گوشیم بشه وقتی زنگ میخوره  قطع میشه یا پیامی چیزی بدن شوهرم بخونخ

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

دیگه ده تا شماره که نداره یکی دو تا را بلاک کن فکرت هم مشغول نکن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ده تا شماره که نداره یکی دو تا را بلاک کن فکرت هم مشغول نکن

بخدا نمیدونم چکار کنم همشونو بلاک اصلا بر نمی‌دارم

بخدا نمیدونم چکار کنم همشونو بلاک اصلا بر نمی‌دارم

بلاک و خلاص 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

کاش اینکار رو نمیکردی ... پیام بده دیگه زنگ و پیامی نبینم وگرنه به پلیس اطلاع میدم

بدتر لج نمیکنه؟ بنویسم براشون آقای محترم من شوهر دارم یکبار دیگه مزاحمت ببینم مبجورم میکنید جور دیگه باهاتون رفتار کنم 

بلاک و خلاص

هرکی زنگ بزنه بلاک میکنم فقط خدا کنه دست برداره 

اینو نصب کن 

call blocker free

هرموقع ناشناس بهت زنگ میزنه اصلا گوشیت صدا نمیکنه خودکار ریجکت میشه فقد شمارش میوفته رو گوشی

نصبش کردی عکس بده مرحله ب مرحلش تا بگمت

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

اینو نصب کن call blocker freeهرموقع ناشناس بهت زنگ میزنه اصلا گوشیت صدا نمیکنه خودکار ریجکت میشه فقد ...

باشه عزیزم نصبش میکنم ممنونم ازت