2777
2789
عنوان

شب آرزوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@انگیزه_زندگی     سلام عزیزم در مورد تاپیک پربازدیدتون و مشکل همسرتون چند تا سوال داشتم ...

@نی_نی_یار_5   میشه این پستمو پاک کنید ؟ چون اون طرف جواب نداد ،از طرفی نمیخوام تو تاپیکم بمونه ممنون 🙏‍ 

سلام خدا ،، امروز ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۰ ،، پنجشنبه ست شبه خلوته ،، خدایا دلم گرفته بازم ما تنهاییم خدایا تو خدایی تو منو افریدی پس باید خودت حواست باشه میشه کمکم کنی حال روحیم داغونه خدایا یه غم سنگین رو دلمه خدایا چرا درست نمیکنی خدا

امام رضا چقدر خوبه که صدامو میشنوی ❤️ امشب شبه شهادته مرسی حرفامو شنیدی امام رضا هم میدونی هم میتونی منو فرهادو بهم برسونی من میخوام آذرماه عقد کنیم بخواطر آرامش مامانم خدایاااا خیر ببینن هر کسی منو امشب به امام رضا وصل کرد ❤️❤️❤️❤️

انقدر دلم گرفته از نبودت ،، از اینکه هیچوقت پشیمون نشدی از اشتباهاتت ،، از اینکه ۸ سال به امید روز بهتر کنارت موندم ،، اخه کجایی تو چیکار کردی با من و ارزوهام کجایی ببینی دارم دق میکنم چه جوری میتونی الان و برام جبران کنی که اگه برگشتی باهات بمونم ؟ ای کاش فکر منم بودی اون لحظه ای که اون خطاهارو مرتکب میشدی 

با خودم میگم یعنی میشه همه چی درست بشه ؟ یعنی میشه چشمامو ببندم باز کنم ببینم کلی اتفاق خوب افتاده ،، .... حالمو کاش ببینی ای کاش میشد به یکی حرفامو بگم اون بره درستش کنه ،، چراااا اخه وقتی قراره همه چی درست بشه ....

سلام خدایی اللن که دارم مینویسم تو دلم نگرانی هست استرس هست ، ولی من فقط به تو توکل میکنم خدایا آرومم کن خودت مثل همیشه پشت و پناهم باش خدایا همه چی خوب پیش بره نذر مامانم سرجاش یه قولم که به خاله دادم اونم سر جاش فقط توروخدا درست بشه خدایا خودت هوامو داشته باش مهرمو به دلشون بنداز خدایا به تو میسپارم ❤️