2777
2789
عنوان

شب آرزوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 40 پست

سلام خداجانم عیدت مبارک عزیزدلم ، 

خدایا از ته دلم شکرت میکنم هوامو داشتی مرسی امروزم بهتراز روز قبلمه ، خدایا شکرت برای مامانم و بابام ، شکرت برای داداشم و ابجیم ، خدایا شکرت میکنم برای اینکه هستی ، خدایا قول بده بهم همیشه بهترینها رو برام بخوای ،

خدایا آرزو میکنم تو دلم تو براوردش کن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویا جون یه خبر از خودت بده چی شد فرهاد اومد خواستگاری؟؟؟ 

قربونت برم ، نه بهمن بهم زدیم ، قهر کردم دیگه تموم شد ، حالا چند روز پیش بهم زنگ زد پیشنهاد ازدواج داد ولی گفت یکسال دیگه میام منم گفتم نه 

نگفت چرا اینقدر کمرنگ شده؟

کمرنگ ؟

کلا کات شده بودیم ، حتی حدودای عید بهم پیام داد من گفتم بهش نامردی و فلان ، گفت خوب شد نگرفتمت با این اخلاقت ، بهش گفتم بد بودم ۸ سال و نیم رابطه رو بدون قهر و بحث و دعوا پیش نمیبردم ، خلاصه که میگه اون موقع درگیر کارو بارم بودم برگرد ولی دیگه نمیخوامش 

کمرنگ ؟ کلا کات شده بودیم ، حتی حدودای عید بهم پیام داد من گفتم بهش نامردی و فلان ، گفت خوب شد نگرف ...

خودت چی فکر میکنی؟

واقعا مشغله کاری داشته؟

۸سال رابطه یهو اینطور بشه عجیبه

پولت چی شد؟

خودت چی فکر میکنی؟ واقعا مشغله کاری داشته؟ ۸سال رابطه یهو اینطور بشه عجیبه پولت چی شد؟

پولمو که میگه این همه سال خرج کردم ، بعد اون روز که داشت خاستگاری میکرد گفت ساختمونمو بسازم برات جبران میکنم ،

میدونی دنیاروهم بده بهم دیگه نمیخوامش 

خدارو شکر زندگیم ورق خورد لباس خوب به تنم خورد 

میدونی خیلی خوشحالم خیلی رسیدم به زندگی ایده آلم سفر میرم میام درآمدم خوبه ماشین خوب دارم گوشی خوب پس انداز خوب سرمایه خوب حالم خوبه فقط از ته قلبم دعا میکنم سالم باشم