2777
2789
عنوان

شب آرزو ها😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 61 پست
الهی که خدا کمکت کنه عزیزم از جایی که فکرش رو نمیکنی ان شاالله یاریت کنه💛

دست درد نکنه همچینین تو انشالله همه😔🙂❤

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

تشریف بیارین

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشریف بیارین

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی انشالله عاقل بخیر بشیم و کنکور تو رشته خیلی خوب قبول بشم 😍😍😍😍

و شعله عشق میون من و همسرم هر روز بیشتر از دیروز اشتین بشه 😍😍😍😍

الهی آمییییینننننن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به ارزوهام برسم

خدا کمکم کنه تا موفق بشم♥️

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
این ساز شکسته اش خوش آهنگ تر است...خدا جواب دل شکستتو میده ها مطمئن باش زودی به همه آرزوهات میرسی&n ...

انشالله فدات عزیزم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها اگه برام دعا کردید لایکم کنید منم براتون دعا میکنم.

آرزو دارم خیلی زود منو خواهرم بتونیم درآمد داشته باشیمو پولدار بشیم ما هم دستمون تو جیب خودمون بره .

عشقم برگرده پیشم 

خاله ام تو این مصیبتی که گرفتارش شده نجات پیدا کنه با دختراش.

خدا حواسش به من هست ❤
بچه ها اگه برام دعا کردید لایکم کنید منم براتون دعا میکنم. آرزو دارم خیلی زود منو خواهرم بتونیم درآ ...

ان شاالله عزیزم توکل کن به خدا از جایی که فکرشو نمیکنی روزی بهت میده💙

دوستان برام دعا کنید