2777
2789
عنوان

شب آرزو ها😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ای نسبت به من درش دیده نمیشه بلکه کاملا بی تفاوته و به حساب هم نمیاره ،حتی اونقدری که با سایر پسرای های فامیل هست ، خواهشا کمک کنین و بگین که آیا راهی هست که بتونم دلشو بدست بیارم یا اینکه اگر مطمئن شدم اون با شخص دیگه ای در ارتباطه چه کار کنم یا اینکه چطور فراموشش کنم ؟ در ضمن اینکه ما تهرانیم و اونها شهرستان و پر پر در سال دوبار همدیگرو در مسافرت میدیدیم و تا پارسال وقتی باهم روبرو میشدیم اون خیلی مهربانانه رفتار میکرد. اما چند ماه بعد از این که همرو دیدیم به حد زیادی سرد شده بود اما بازم قابل قبول بود ، اما چند ماه بعد این که ما به شهرستان رفتیم دیگه واقعا رفتارش برام غیر قابل توجیه شده بود و اصلا بحساب نمی آورد.حتی وقتی می اومد به خونه پدربزرگم اگه پسر خاله های دیگه بودند به اونا قشنگ سلام میداد و اینا ، اما ما شامل این لطفش نمی شدیم و وقتایی هم که من سلام میدادم به زور با سر جواب میداد. این موضوع برام آزار دهنده بود و الان هم اذیتم میکنه .  با  احترام و عرض پوزش که مصدع اوقات شریف شدم

صلوات  فرستادم  ازدواجم تا سال دیگه این موقه جور شده باشه😢😢😢😢😢😢

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من برا همتون دعا کردم و صلوات فرستادم 

برای رسیدن ب حاجت تون امشب نماز لیله الرغائب بخونید بین نماز مغرب و عشا 

من دوس دارم ب رشته ریاضی بدم و موفق بشم لطفا دعا کنید 

بنده عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ...

خوب

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

سلام انشاءالله ارزوها و حاجتای شما عزیزان برآورده بشه.

لطفا برای اینکه کنکورو یه رشته خوب قبول بشم و مشکل بیماری خودم و برادرم حل بشه😊دعا کنین ممنون❤

انشاءالله که همه بیمارا شفا پبدا کنن.

کسی میتونه بگه من باید چیکار کنم

مستقیم بهش بگو

من گنهکار برای شما دعا میکنم شما هم برای نجات من از این بدحالی و کرختی دعا بفرمایید

ان شاالله حاجت روا بشید و خدا بهتون.سلامتی و شادی بده

همه گناهکاریم خدا مهربونه توبه رو قبول میکنه

دوستان برام دعا کنید