2777
2789
عنوان

باردارهای عزیز و باتجربه

66 بازدید | 15 پست

میشه تو یه ساعتایی از روز مثل صبح و شب علائم زیاد باشه و زمان های دیگه علائم نداشته باشیم؟

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹ هفتمه تا الان هیچ علائمی هم ندارم مثل قبل بارداری هیچی

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من که غروبا علایم داشتم ویارم و کلا حال بدم برا غروب بود

میشه بگی علائمت چیا بوده منتو اقدامم و تو یه ساعتهایی علائم دارم تو ی تایمایی ندارم  کلا میگم پس باردار نیستم ولی خودم خیلی شک دارم 

میشه بگی علائمت چیا بوده منتو اقدامم و تو یه ساعتهایی علائم دارم تو ی تایمایی ندارم  کلا میگم پ ...

علایم از هفته 6 و 7 شروع میشه خیلی خیلی کم پیش میاد کسی قبل موعد علایم بارداری داشته باشه.ضعف و گرسنگی شدید و تهوع و استفراغ و بی حالی و خواب الودگی و کلا حال مرگ بود برا من

خب برا چی نگرانی؟من یه دوست دارم فقط صبحها یه عق میزد و بقیه روز عادی بود

من تو اقدامم و هنوز بیبی نزدم از روز تخمک گذاریم که رابطه داشتم یه هفته ای میگذره و الان دوسه روزه ضعف شدید و خستگی و نفخ دارم پرسیدم از نینی سایت گفته احتمال زیاد بارداری ی تایمایی علائمم کم میشه ی تایمایی زیاد میشه و غذا میخورم حس میکنم اصلا پایین نمیره و بدم میاد  الانم بیبی بزنم نشون نمیده موندم والا 

علایم از هفته 6 و 7 شروع میشه خیلی خیلی کم پیش میاد کسی قبل موعد علایم بارداری داشته باشه.ضعف و گرسن ...

منم دوسه روزه ضعف شدید دارم خیلیییییی  بیحالم فقط میخوام بخوابم سرگیجه و نفخم دارم میام غذا بخورم انگار مورم میشه نمیدونم والا

منم دوسه روزه ضعف شدید دارم خیلیییییی  بیحالم فقط میخوام بخوابم سرگیجه و نفخم دارم میام غذا بخو ...

الان برا علایمت خیلی زوده هنوز رویان خودشو به رحم نچسبونده که بخواد هورمون ترشح کنه و علایمت شروع بشه حداقل یه هفته دیگه صبر کن اینا از اقدام هم میتونه باشه 

الان برا علایمت خیلی زوده هنوز رویان خودشو به رحم نچسبونده که بخواد هورمون ترشح کنه و علایمت شروع بش ...

من یکی از دوستانم همون چند روز اول متوجه شد واقعا برام عجیب بوده یعنی میگی علائمم توهمه؟  

من یکی از دوستانم همون چند روز اول متوجه شد واقعا برام عجیب بوده یعنی میگی علائمم توهمه؟   &nbs ...

من 7 ماه تمام علایم داشتم قبل پریود ذوق میکردم اما پریود میشدم.ماه اخر فقط بدن درد و لرز داشتم که فکر میکردم کروناست اما باردار بودم.واقعا شانسیه هرماه میگی علایم دارم حالا یا واقعا بارداری یا نه توهمه

من 7 ماه تمام علایم داشتم قبل پریود ذوق میکردم اما پریود میشدم.ماه اخر فقط بدن درد و لرز داشتم که فک ...

منم همین طوریم ی هو لرزم میکنم و مثل تو چند ماه توهم میزدمو پریود میشدم این ماهم زیاد برام فرقی نداره منتها رفتم دکتر و فولیک اسید میخورم یکم تو شک افتادم تمام علائمی که میگیو من دارم و منم یکم نازک نارنجیم واسه همین زودی میفهمم  بدنم یکم تغییر کنه