2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاشو خوندم خیلیم دوست داشتم

شما هم تصور میکنید که اولی از دومی اقتباس شده؟ تو نقدها زیاد به این اشاره میشه ولی من این حس رو نداشتم

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
شما هم تصور میکنید که اولی از دومی اقتباس شده؟ تو نقدها زیاد به این اشاره میشه ولی من این حس رو نداش ...

نه نه برای من کاملا دوتا دنیای مجزا بودن

حسی که از هرکدوم میگرفتم زمین تا آسمون فرق داشت

چه خووووبه که اهل کتابین😍

انقدر ذوق میکنم وقتی میبینم یکی اهل کتابه

کتابهای فریبا وفی هم در همین حال و هوا هستن، مخصوصن رویای تبت

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
نه نه برای من کاملا دوتا دنیای مجزا بودن حسی که از هرکدوم میگرفتم زمین تا آسمون فرق داشت چه خووووب ...

منم همینطور 😍

رمان خارجی هم میخونید؟ از فریبا وفی ترلان و پرنده من و رویای تبت رو دارم که هنوز نخوندمشون، پس شروع ...

فریبا وفی خوب می‌نویسه، نوشته‌هاش آدم رو درگیر می‌کنند. رویای تبت هم مثل دو تا کتاب بالا به دوری و سردی در زندگی یک زوج متاهل می‌پردازه اما روایتش گرم و جذابه

رمان خارجی هم بله، زیاد :)

فریبا وفی خوب می‌نویسه، نوشته‌هاش آدم رو درگیر می‌کنند. رویای تبت هم مثل دو تا کتاب بالا به دوری و س ...

مررررسی عزیزم همین الان رویای تبت رو شروع کردم 

ادبیات کدوم کشور رو بیشتر میپسندین؟

مررررسی عزیزم همین الان رویای تبت رو شروع کردم  ادبیات کدوم کشور رو بیشتر میپسندین؟

رمانهای روسی رو دوست دارم، دو تا اثر معروف تولستوی از محبوبترین کتابهام هستن، کتابهای نویسنده‌های آمریکای جنوبی هم فوق‌العاده‌ن، مخصوصن سور بز از یوسا. آثار نویسندهای زن انگلیسی قرن ۱۸ و ۱۹ رو هم دوست دارم، دلنشین و ساده و جذاب

رمانهای روسی رو دوست دارم، دو تا اثر معروف تولستوی از محبوبترین کتابهام هستن، کتابهای نویسنده‌های آم ...

سور بز رو نخوندم

کتاب های معمایی و کارآگاهی چطور؟مثل کتاب های آگاتا کریستی؟

سور بز رو نخوندم  کتاب های معمایی و کارآگاهی چطور؟مثل کتاب های آگاتا کریستی؟

سور بز معروفترین کتاب یوساست، یک ماجرای واقعی رو به شیوه‌ی خودش روایت کرده، یک رمان سیاسی- تاریخیه بیشتر، و البته تلخ.

هر چی از آگاتا کریستی دم دستم بوده خوندم، هرچند به نسبت حجم نوشته‌هاش زیاد نیستن. سریال‌هایی مثل پوارو یا خانم مارپل که از روی کتابهاش ساخته شدن رو هم خیلی دوست دارم، هم داستانشون پرکشش و جذابه هم خود سریالها خوش‌ساخت هستن

سور بز معروفترین کتاب یوساست، یک ماجرای واقعی رو به شیوه‌ی خودش روایت کرده، یک رمان سیاسی- تاریخیه ب ...

عالیه

من همیشه عادت دارم اگه کتابی هست که فیلمشو ساختن کتاب رو اول بخونم و بعدش فیلمشو ببینم

خوشمم میاد اون تصویری که اون کتاب توی ذهنم بوجود آورده با تصویر توی فیلم مقایسه کنم

ولی بعدش حرص میخورم از اینکه بعضی صحنه ها رو کوتاه کردن یا حذف کردن😂😂😂