رمان خارجی هم میخونید؟ از فریبا وفی ترلان و پرنده من و رویای تبت رو دارم که هنوز نخوندمشون، پس شروع ...
فریبا وفی خوب مینویسه، نوشتههاش آدم رو درگیر میکنند. رویای تبت هم مثل دو تا کتاب بالا به دوری و سردی در زندگی یک زوج متاهل میپردازه اما روایتش گرم و جذابه
رمان خارجی هم بله، زیاد :)
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
مررررسی عزیزم همین الان رویای تبت رو شروع کردم ادبیات کدوم کشور رو بیشتر میپسندین؟
رمانهای روسی رو دوست دارم، دو تا اثر معروف تولستوی از محبوبترین کتابهام هستن، کتابهای نویسندههای آمریکای جنوبی هم فوقالعادهن، مخصوصن سور بز از یوسا. آثار نویسندهای زن انگلیسی قرن ۱۸ و ۱۹ رو هم دوست دارم، دلنشین و ساده و جذاب
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
سور بز رو نخوندم کتاب های معمایی و کارآگاهی چطور؟مثل کتاب های آگاتا کریستی؟
سور بز معروفترین کتاب یوساست، یک ماجرای واقعی رو به شیوهی خودش روایت کرده، یک رمان سیاسی- تاریخیه بیشتر، و البته تلخ.
هر چی از آگاتا کریستی دم دستم بوده خوندم، هرچند به نسبت حجم نوشتههاش زیاد نیستن. سریالهایی مثل پوارو یا خانم مارپل که از روی کتابهاش ساخته شدن رو هم خیلی دوست دارم، هم داستانشون پرکشش و جذابه هم خود سریالها خوشساخت هستن