2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن انرژیت بر میگرده

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

پاشو برو دوش آب داغ بگیر .حالت میاد سرجاش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اصلا نمیدونم چمن چند روزه خیلی کم درس میخونم عذاب وجدان هم دارم

تایم درس خواندن رو عوض کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

جا نزن هنوز اول مسیره

باید از پس این سختی کوچیک بربیای ک بتونی بقیه زندگیتو بگذرونی

اگ واقعا هدف داری ارزششو داره فقططط ۱۰ ماه تحمل کن

باقی عمرتو با خیال راحت میگذرونی

کلی رقیب داری ک همین الانش با هر ۲ساعت خوندن هم کلی جلوتر میفتن ازت

پس الکی نشین نگاه بکنی

هیچکس حتی خونوادتم ب فکرت نمیشن دراینده

پس خودت باید گلیم خودتو از آب بکشی بیرون

جا نزن هنوز اول مسیرهباید از پس این سختی کوچیک بربیای ک بتونی بقیه زندگیتو بگذرونیاگ واقعا هدف داری ...

خیلی استرس دارم میترسم قبول نشم

انقدر مامانم تو گوشم خونده فرهنگیان که حالم بهم میخوره 

من اصلا دوست نداشتم و ندارم 

اگه نرم فرهنگیان بدبخت بی پول میشم 

خیلی استرس دارم میترسم قبول نشمانقدر مامانم تو گوشم خونده فرهنگیان که حالم بهم میخوره من اصلا دوست ن ...

دقیقا درکت میکنم و فکر نمیکنم کسی ب اندازه من استرسی باشه

سردرد های شدید،جدیدا نمیدونم چی سمت حنجرم درومده،پسوریازیس،معده روده ،گردن درد های شدید،هرررر مرضی گرفتم

همین دیروز سر زیست اونقدر گریه کردم کتابم خیسه خیسه

ولی مجبوریم واسه ادامه دادن چون تنها راه همینه

منم ۲سال لج کردم فرهنگیان ثبت نام نکردم ولی امسال دیگه میکنم