2777
2789
عنوان

اگه پولتون نقده امروز طلا بخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 44 پست
باشه بخر ولی برو اول تحلیل یاد بگیر طلا از فردا کاهشی میشه و زیر ده تومن میاد

اقا شما درست تر میگی یا اسی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز روز دوشنبه اگر به ۱۱/۵۰۰ رسید مجدد میام زیر همین پیام بهتون پیام میدم و یادآوری میکنم حرفتون رو

افرین دقیقا یکی همینجوری گفت وقنی گرمی 4بود نذاشت بخرم خزار بار لعنت بهش بعدم میگفت من اشنا دارم تو سیاست اون بهمون خط میده هه ریده

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

پارسال همین موقع ها رو ۴ تومن طلا خریدم، باورم نمیشه الان شده ۱۱🤦‍♀️

منم 15گرم خریدم بعد دوستم میگفت نخر میاد پایین الان خیلی بالاس میریزه گوش ندادم چون حسم میگفت بخر مطمعن بودم چرت میگه ولی الان تقریبا 3برابر شده ینی سال دیگه این موقع هم بخواد 3برابر بشه میشه 33😕😕😕

منم 15گرم خریدم بعد دوستم میگفت نخر میاد پایین الان خیلی بالاس میریزه گوش ندادم چون حسم میگفت بخر مط ...

واقعا خیلی ترسناکه

ارزون تر باشه بهتره آدم میتونه بخره

الان اصلا نمیشه سمت طلا رفت

واقعا خیلی ترسناکهارزون تر باشه بهتره آدم میتونه بخرهالان اصلا نمیشه سمت طلا رفت

ارزون نمیشه ک بخدا همی دیروز بود انگار میگفتم طلا 8600 بخرم یهو فرداش شد 10😕من هنوز تو شوک طلای 200 هزاریم گمونم اخر برم ماشین زمان اختراع کنم

لباس ابی ناناس پوشیده بود اخیی ناز بشه حاج خانم اذر

ممه های دخنر اذر😁😁میگم اذر مادر واقعیشه یا زن باباشه اخه میخورد ابجیش باشه

عزیز روز دوشنبه اگر به ۱۱/۵۰۰ رسید مجدد میام زیر همین پیام بهتون پیام میدم و یادآوری میکنم حرفتون رو

خدا کنه تحلیلتون درست باشه

گرچه من رو ۱۰۶۰۰ ۲۸ گرم

و روی ۱۰۸۰۰ ۴۵ گرم طلا فروختم

۲۰ گرم دیگه هم باید بفروشم منتظرم ببینم میره بالا یا نه

تا دوشنبه نهایتمن ۱۰ ساله بازار طلا رو مویرگی دارم تحلیل میکنمگول حرف بقیه رو نخورید

عزیزم لااقل تاپیک های قبلیتو پاک میکردی 7/۲۶نظر خواهی میکردی بخری یا نه الان تحلیلگر شدی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁