2777
2789

بهم میگه که یا باید با اونا دوست باشی یا با ما دوستش میگه این خیلی حسود و خودخاهه من بهش گفتم من با این ها از بچگی بزرگ شدم از اول تا الان باهم درس خوندیم تو تازه امسال اومدی هیچ وقت اینا رو رها نمیکنم به نظرتون حق با من بود خب این دوستم من از بچگی باهاش بزرگ شدم گریه هام خنده هام همه چیم با اون بوده این اما این فقط امسال اومده نمیشناسمش چجوری توقع داره با اون دوست باشم دوستامو رها کنم حق با. منه یا اون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟ بمون با دوست قدیمی خودت

الان ۱۵ من دوست قدیمم خدایی رفیقه رفیق الان که من نشون کرده خم هستم با این وجود مدام باهم میگبردیم اما اون دختره میخواست دوستمو ازم بگیره

الان ۱۵ من دوست قدیمم خدایی رفیقه رفیق الان که من نشون کرده خم هستم با این وجود مدام باهم میگبردیم ا ...

ادمایی که از راه نرسیده خط و نشون میکشن رو نزدیکشون نشو چون کم کم میان مسائل خصوصی زندگیت رو‌هم دست میگیرن و‌کنترل میکنن و قابل اعتماد هم نیستن

ادمایی که از راه نرسیده خط و نشون میکشن رو نزدیکشون نشو چون کم کم میان مسائل خصوصی زندگیت رو‌هم دست ...

ارع دقیقن  منم واسه همین خودمو کنار کشیدم الان گیر دادن به دوستم هستی