2777
2789
عنوان

رابطه🙈

1160 بازدید | 21 پست

شرمنده ک میپرسم من الان دقیق 38روزه زایمان کردم میخاستم بدونم ک کی میتونم رابطه داشته باشم و اینک اولین باردرد داره یان عادی البته من حس گشاد شدن رو دارم حس میکنم کامل جمع نشده مث قبل ،،راسی بخیه هم فقط دوتا خورد یعنی دردش کمتر میشه چون بخیه نداره یا ن فرقی نمیکنه 

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کسی نیس نظر بده

سال دیگه میام نظر میدم 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
ببخشید مگه تا 40 روز پریود نیستین وقتی زایمان میکنی چون ک من هنوز مادر نشدم نمیدونم میشه جواب بدین& ...

ن تا ده روز خون میاد بعدش در حد لکه من ی هفته خون بود دوهفته لکه در حد چند قطره بعدش پاک پاک

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی
ن تا ده روز خون میاد بعدش در حد لکه من ی هفته خون بود دوهفته لکه در حد چند قطره بعدش پاک پاک

طبیعی سخت بود؟من تا شنبه دردم نگیره باید بستری بشم چیکار کنم دردم شروع بشه؟ورزشو پیاده روی و پله و اینا انجام میدم هیچ خبری نیس

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
تو بارداری رابطه داشتی عزیزم؟

اره تا روز زایمانم رابطه داشتم یک روز درمیان براهمین زایمانم خیلی راحت بود اواین زایمانمم هس خودمم سنم18،،باور کن فقط دو ساعت درد کشیدم ک اونم میومد و میرفت فقط خواب بودم موقع زایمان خخخ

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی
اوه پنج ماه،عزیزم چجوری تحمل کرد شوهرت واسه من تو الان ب زور تحمل گرده

بعد ۴۰ روز میخاستیم رابطه داشته باشیم، ولی اصلا قابل تحمل نبود،دیگه همینجوری ادامه پیدا کرد،تا ۴،۵ ماه که زخم و بخیه ها خوب شد کامل دیگه.