2777
2789
عنوان

رابطه🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 21 پست
اره تا روز زایمانم رابطه داشتم یک روز درمیان براهمین زایمانم خیلی راحت بود اواین زایمانمم هس خودمم س ...

خوشبحالت چ جوری بگم خوشبحالت

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
اره تا روز زایمانم رابطه داشتم یک روز درمیان براهمین زایمانم خیلی راحت بود اواین زایمانمم هس خودمم س ...

پس اگه مشکلی نداری درد و لکه بینی هم نداری میتونی فک کنم بازم دوستان شاید بهتر بدونن من بعد ۲ ماه نرمال شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی سخت بود؟من تا شنبه دردم نگیره باید بستری بشم چیکار کنم دردم شروع بشه؟ورزشو پیاده روی و پله و ا ...

منم هیچ خبری نبود باورکن هیییییییچ ساعت 7شب بود گفتم بذار برم معاینه ک رفتم ماما گفت خانوم هفت سانت باز شدی چرا الان اومدی گفتم بخدا من دردی نداشتم ک بگم وقت زایمانمه هیچ دردی نداشتم ولی رابطع تو بارداری داشتم و روز اخر پیاده روی

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی
منم هیچ خبری نبود باورکن هیییییییچ ساعت 7شب بود گفتم بذار برم معاینه ک رفتم ماما گفت خانوم هفت سانت ...

بچت ماه اخر پایین حسش میکردی؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .