2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

354 بازدید | 19 پست

سلام.بچه ها من زگیل تناسلی دارم ینی شوهرم داره که بعد ازدواج منم دچارش شدم..با نخ بستم افتاده ولی باز از جای دیگه زده ،هربار و هربار....

ولی برا شوهرم چن تاس ک ثابته بزرگم نمیشه..

ولی برا من بزرگ میشه...از داروخونه مایع میخچه زگیل گرفتم زدم یکیش رف،باز جای دیگه زد..

خجالت میکشم برم دکتر ،خیلی غصه میخورم خیلی انگار آوار خراب شده رو سرم.

قبلن که کوچیک بودم رو دستم زگیل داشتم ولی خود ب خود رف...

ن استخر رفتم ن اپلاسیون ن هیجا...

خیلی ناراحتم😢😭

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت از کجا داشت؟

نمیدونم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

خدایی این درمان ها و از کجا میارید 

از پزشک خجالت نکشید 

زگیل تناسلی در بالای نود درصد عامل دیگه ای داره

حوله و اپیلاسیون و استخر عاملش نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام زيگيل تناسلى مگه قابله بستنه،؟😳

اره.وقتی میبندی میفته.

يكى از دوستاى من داشت با پيگيرى سر يك سال خوب شد 

تست پاپ اسمير 

كرايو تراپى كرد

و كولپولوسكپى 

دوباره سر يكسال ازمايش تايپينگ زيگيل تناسلى و پاپ شو تكرار كرد

الحمدلله كلا از بدنش پاك شده بود

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
عزیزم باید بری دکتر این بیماری خطرناکیه باید جدی بگیری 

خودم ب اندازه کافی غصه دارم...خواهش استزس ندید

اره.وقتی میبندی میفته.

باید بسوزنه دکتر . خجالت نداره که برادکتر اینچیزا عادیه. این یه بیماری مقاربتیه که همسرت قبل ازدواج دچارش شد .البته راه های انتقال دیگه هم داره

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

عزیزم این کارا چیه کردی؟؟؟؟؟

برو دکتر زنان حتما. باید پاپ اسمیر بدی. بعدشم دکتر احتمالا نمونه برداری میکنه میده پاتولوژی که مطمئن بشه زگیل تناسلی هست. و بعد دارو میده. 

شنیدم بهترین راه درمانش، فریز کردن (کرایو) هست.

حتما برو دکتر و پیگیری کن. خجالت نداره که

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

حرف بقیه رو گوش نده الکی قضاوت میکنن  زگیل  فقط یکی از راه های انتقالش  از طریق جنسی هس   بقیه .   توالت عمومی   توالت فرنگی مخصوصا   دستشویی های بین راهی و    .   استخر    حوله دیگران  شرت دیگران   . اپلاسیون . چه طور بعضی ها راحت میگید  نود درصد اونه