2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 19 پست
عزیزم این کارا چیه کردی؟؟؟؟؟ برو دکتر زنان حتما. باید پاپ اسمیر بدی. بعدشم دکتر احتمالا نمونه بردار ...

حس میکنم زگیل دارم..می میرم..اینقد غصه میخورم😭

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

عزیزم اصلا مهم نیست که از کجا گرفتید. زگیل تناسلی امروزه بسیار رایج شده. فقط کافیه برید دکتر. فقط شما که خانم هستی، باید هر 6 ماه یک بار پاپ اسمیر بدی تا از سلامت دهانه ی رحم مطمئن بشی. به همین سادگی قابل کنترل هست. با چندتا نکته به راحتی میتونی کنترلش کنی. 

نه استرس داشته باش، نه ناراحتی، نه خجالت.

فقط اینایی که گفتمو انجام بده و بعدش توکلت به خدا باشه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم زگیل دارم..می میرم..اینقد غصه میخورم😭

کامنت بالایی را بخون. برات نوشتم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
عزیزم اصلا مهم نیست که از کجا گرفتید. زگیل تناسلی امروزه بسیار رایج شده. فقط کافیه برید دکتر. فقط شم ...

منم ۳.۴ساله اقدام ب بارداری ام نشده..الانم ک اینطور اتفاق روانیم کرده😣

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
منم ۳.۴ساله اقدام ب بارداری ام نشده..الانم ک اینطور اتفاق روانیم کرده😣

خب دختر خوب برو دکتر زنان اول این کارایی که گفتمو انجام بده. باید اقدامات پزشکی را جدی بگیری عزیزم. ماسک بزن و برو