2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همه رو پست اول مینویسم

1044 بازدید | 63 پست

چند وقته که با یکی از فامیل شوهرم قطع رابطه کردم و شوهرم هم بهم میگفت که  باهاشون رابطه ای نداره . اما دیشب اتفاقی متوجه شدم که چند ماه پیش مادرش اون زن و شوهر رو دعوت کرده شام و جاریام و بقیه فامیل رو و شوهر منم شرکت کرده و بعد از مهمونی هم  اون زن و شوهر رو برده گردش و دور دور کردن باماشینش و به من دروغ گفته و پنهون کرده در صورتی که همه جاریام و فامیلش و خوانوادش میدونستن احساس میکنم پیش همه تحقیرم کرده و نشون داده زنم برام ارزشی نداره واقعا حالم بده نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم و اینم بگم که چند بار دیگه هم مچش رو گرفتم که با اون زنه و شوهرش رفته گردش

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه شما رو آشتی میدادن. تا راحت باشین 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خواهر من این مشکل رو داشت رفت با دشمن شوهرش و خانواده شوهرش رفت و امد کرد و تماس می گرفت احوالپرسی م ...

خوشم اومدد

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.