2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این تهمت

226 بازدید | 26 پست

به ی پسری که بعدا دروغگو از آب دراومد چون فهمیدم تمام حرفای قشنگش دروغی بودن، ی حرفایی زدم البته محترمانه، کوتاه و بدون فحاشی چون ارزشش وقتمو نداشت که بخوام کلی فحش بدم بهش و اینکه طومار تایپ کنم حتی بلاکشم نکردم 

بعد تا سین زدن پیامامو بلاک کرد 

حالا بعد دوهفته از بلاکی درآورده و کلی تهمت انداخته بهم 

مثلا میگه من که گفته بودم این خط برای مامانمه و چرا اون حرفارو سر خط مامانم زدی 😂😂

واضحه دروغ میگه چون خودش مدت ها با این خط پیام

می‌داده بعد یهو میگه چرا مزاحم مامانم شدی 

یک ساعت به این تهمتش داشتم میخندیدم 

ی تهمت دیگشم این بود که چرا من مدام بهش پیام میدم و بهتره دست از سرش بردارم درحالیکه این بدبخت اونقدر حقیر شد با دروغاش پیش من که من مدت از همون زمانیکه بروش اوردم که چه دروغگوییه دیگه هیچکاری بهش نداشتم بعد به من دختر تو هیچ غروری نداری که چسبیدی به من 

یاد منصور تو چهارخونه افتادم که درحالیکه گاهی هیچکس کاری بهش نداشت بعد میگف دست از سرم وردارین 

منو یاد مریضای متوهم میندازه 

یا انگار از قصد دوس داره دلقک بازی دربیاره که من بخندم 

تازه نزدیک بیست بارم بعد این پیاماش همش زنگ میزد که مجبور شدم بلاکش کنم

سناریو ساختگیشو نکنه میخواسته با دعوا بگه بهم 

بنظر شما این اراجیف گوییاش می‌تونه به چی بربگرده؟

من میگم از زور دلش که نتونس سواستفاده کنه ازم یا شاید حسادت 

برا همین به تهمت رو آورد که حرص منو دربیاره 

بعد بااینکه میگه نچسبم بهش، بلاکم نمی‌کنه 😂

حالا باز با ی خط دیگه پیام داد وقتی اولیو بلاک کردم 

از دستش ممکنه مجبور شم خطمو عوض کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییییچییی مثه بی محلی و سگگگ محلی نمیسوزونتش ...اصلاااا جوابشو نده حتی یه کلمه،بلاک

اره منم همین کارو کردم وقتی مرتب پیام میداد 

چون گفتم وقتی فهمیدم چه لاشییه از چشم افتاد ولی لازم دونستم اینو بروش بیارم همین 

اشتباه کردم زودتر بلاکش نکردم اخه خیلی فحاشی کرده بود طبق اون سناریویه ساختگیش 

اره منم همین کارو کردم وقتی مرتب پیام میداد چون گفتم وقتی فهمیدم چه لاشییه از چشم افتاد ولی لازم دون ...

فحاشیم کرد جواب نده،اون از خداااشه فحشش بدی فقط جواب بدی،تا ماتحتش میسوزه وقتی جوابشو ندی🤣👌🏻

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

روانیه 

تا میتونی ازین آدما فاصله بگیر و کم محلی کن.

سعی کن باهاش نجنگی 

فقط نادیدش بگیر

این آدما اینقد حقیرن که با نادیده گرفته شدن عذاب میشن 

بعدم بسپرس به خدا

خدا یه جوری تهمتا و دروغا رو به خودش برمیگردونه که اگه متوجه بشی ، باورت نمیشه. شاید هم تو متوجه نشی ولی مطمئن باش.

اینقد زیاد دیدم کارای خدا رو اصلا به یه اطمینانی رسیدم.

کوچکترین ظلمی بهت بکنه بهش برمیگرده.

فقط از این روانی فاصله بگیر.

قشنگ می فهمم چی میگی.

فحاشیم کرد جواب نده،اون از خداااشه فحشش بدی فقط جواب بدی،تا ماتحتش میسوزه وقتی جوابشو ندی🤣👌🏻

دقیقا😂

ولی من متاسفانه جواب دادم به این فحشاش و زود بدون اینکه مهم باشه برام جوابش بلاکش کردم ولی باهرخطی پیام بده دیگه ممکن نیس باز ج بدم 

دقیقا😂ولی من متاسفانه جواب دادم به این فحشاش و زود بدون اینکه مهم باشه برام جوابش بلاکش کردم ولی با ...

به چپت بگیرش🤣🤣👌🏻هی منتظره جوابته توام سگ محلش کردی،آی میسوزه ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

روانیه تا میتونی ازین آدما فاصله بگیر و کم محلی کن.سعی کن باهاش نجنگی فقط نادیدش بگیراین آدما اینقد ...

مرسی عزیزم از حرفات باعث دلگرمی بودن❤️🩷

اره کاملا درست میگید بهترین کار بی محلیه 

ولی خب چون خیلی توهین کرده بود به شخصیتم طبق تهمتاش و خب میدونستم از مشکلات حاد درونیش بااینکارش داره خبر میده ولی باز نتونستم هیچی نگم چون حس کردم خیلی داره بهم ظلم میشه بااینکه واقعا اینطور نبوده اخه طرف ی روانی بوده ولی منم جوابشو دادم و زود بلاک کردم چون ارزش نداش باهاش ی بحث احمقانرو شروع کنم.

منم امیدوارم اون کسیکه که به شما تهمت زده کارمای کارشو ببینه

وااااایییی خدانکنه آدم گیر دروغگو بیفته دقیقا میدونم چی میگی بخصوص وقتی دروغاشون رو میشه🤦🏻‍♀😑

اره حس واقعا بدی داره 

باز خوبه از فامیل نیس وگرنه بدتر میتونس بشه