2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مهنا بشدت موافقم من که بعد از چند سال خستگی و درموندگی و ناامیدی از همه جا نوشتم و انداختم تو ضریح و بلاخره حاجتمو گرفتم، دقیقا همونجوری که میخاستم اول خدارو صدهزار بار شکر.بعدم قربون امام رضا برم
آره، مهنا درست میگه شما بنویس ممکنه امام رضا حاجتت رو بده. امیدوارم ناامیدت نکرده باشم با حرفم. منم با تمام حس و وجود و اعتقادم نوشتم، اما... دلم از امام رضا گرفته، خیلی زیاد... هنوزم باور نمیکنم دختری رو که با تمام وجود به خودشون پناه برد دست خالی برگردوندن. ولی تو انجامش بده، قصه هر کی با دیگری فرق داره امام رضا منو دوست نداشته، دلیل نمیشه که تو رو هم دوست نداشته باشه! هزاران هزاران نفر رو حاجت میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

آره، مهنا درست میگه شما بنویس ممکنه امام رضا حاجتت رو بده. امیدوارم ناامیدت نکرده باشم با حرفم. منم ...

منم دعا کن

۳۴سالمه دلم میخاد ازدواج کنم

خونه خودم باشم

هر روز از امام رضا میخوام ولی …

[QUOTE=13584578]آره، مهنا درست میگه شما بنویس ممکنه امام رضا حاجتت رو بده. امیدوارم ناامیدت نکرده با ...

ان شاالله با کسی ازدواج کنی که از ته قلبش خالصانه دوستت داشته باشه و در کنارش آرامش داشته باشی، یه آدم خداترس، همونی که مناسب شما هست ان شاالله واستون جور بشه و مابقی اصلا سر راه شما قرار نگیرین.

من ازدواج کردم، خیلی دیر هم ازدواجم جور شد اما شوهرم دوستم نداره و بابت این قضیه که مساله کمی نیست آرامش ندارم.

چون منو نمیخواد اذیت میکنه، با این که احترامش رو دارم و بهش اقتدار میدم یه دفه قاطی میکنه.

خیلی مهمِ احساس مرد به زن، بیشتر از احساس زن به مرد باشه.

شما هم منو دعا کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

[QUOTE=399771192][QUOTE=13584578]آره، مهنا درست میگه شما بنویس ممکنه امام رضا حاجتت رو بده. امیدوارم ...

عزیزم ممنون که ب پیام جواب دادی و ممنون از دعای قشنگت

ان شالله امام رضا ب حق جواد و حضرت زهرا مشکلت رو حل کنه

عزیزم مطمئنی دوست نداره،شاید کلا احلاقش اون طوریه

داداشم منم با اینکه خانمش رو دوس داره بعضا بی دلیل اوقات تلخی میکنه