چند وقته که با یکی از فامیل شوهرم قطع رابطه کردم و شوهرم هم بهم میگفت که باهاشون رابطه ای نداره . اما دیشب اتفاقی متوجه شدم که چند ماه پیش مادرش اون زن و شوهر رو دعوت کرده شام و جاریام و بقیه فامیل رو و شوهر منم شرکت کرده و بعد از مهمونی هم اون زن و شوهر رو برده گردش و دور دور کردن باماشینش و به من دروغ گفته و پنهون کرده در صورتی که همه جاریام و فامیلش و خوانوادش میدونستن احساس میکنم پیش همه تحقیرم کرده و نشون داده زنم برام ارزشی نداره واقعا حالم بده نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم و اینم بگم که چند بار دیگه هم مچش رو گرفتم که با اون زنه و شوهرش رفته گردش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اتفاقی نرفته مطمئنم مادرش بهش گفته بیا دلیل قهر هم طولانیه و خودش باعث شده
وقتی دلیل قهر خودش بوده پس چرا شمارو آشتی نمیده
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
اینکه همه بودن و شما نبودی و همه از شما پنهون کردن یعنی نهایت بی احترامی به شما و بیگانه دونستنتون از قوم شوهر توقعی نمی ره از شوهرت با اینکارش بنظرم به شما بی وفایی کرده ، نظر من البته .