2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست
👌😢این خراب شده این یکی از بدبختیای ماست ۴ ماه باید هیچی نمیخوردیتا اینا بیان میکفتی قانونه ولی عقل ...

به خدا آدم حرص میخوره با دوتا بچه کوچیک رفتم انگار داری با یابو خرف میزنی منم همون جا بهش گفتم حاشا به غیرتت که از دهن این دوتا بچه داری میکنی تو دهنه رنو بچت ایسالله کوفت بشه بهتون 

لطفا حسود نباشیم
من فقر زیاد کشیدم طوری ک از گرسنگی فقط اب میخوردم  ولی واقعا درامداین کار از گلوی ادم پایین نی ...

اینو ماهم میدونیم ولی نمک روی زخم پاشیدن خوب نیست می بینی که هم اسی هم شوهرش میدونن کارشون درست نبوده ولی نداری هم فشارآورده از شکم سیری که نکردن الان فقط میشه گفت ان شالله مشکلشون حل بشه همین نه دیگه سرزنش کنیم

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم با این کار صددرصد مخالفم ولی نشنیدی از دری که فقز بیاد تو ایمان میره بیرون پس میبینی که خ ...

اینا ک فقیر نبودن

فقط شوهر ش زیاده خواه بوده.... اکثر ماها الان مشکل مالی داریم قرار نیست ک بریم تو کار اشتباه

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
مغز فندوقی هستند نمیدونن کجا دهن باز کنن حرف بزنن حرص نخور

جایی نمیبینم برای دلداری دادن واقعا 

طرف گونی گونی کشمش میاورده با ذلت و ترس 

میتونسته دوتا گونی ارد بخره با ی تنور دوتایی باهم کار کنن 

مغز فندقی شماها هستید که این جیزارو عیب نمیدونید 

و فک میکنید اگه کسی اختلاس کرد شما هم ازادید برید دزدی 

به خدا آدم حرص میخوره با دوتا بچه کوچیک رفتم انگار داری با یابو خرف میزنی منم همون جا بهش گفتم حاشا ...

وجدان ندارن که خدا ازشون نگذره 😭😭

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم داره میگه شغل اولم داشته  خوب این همه کار بابا  کارگری اسنپ  به حای شراب ی ت ...

شغل اول اونم مثلا با حقوق دو سه تومن مگه مایحتاج یک زندگی رو برآورده میکنه

درسته کارش اشتباهه ولی نمک رو زخم پاشیدن خیلی اشتباه تره جانم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
شغل اول اونم مثلا با حقوق دو سه تومن مگه مایحتاج یک زندگی رو برآورده میکنه درسته کارش اشتباهه ولی ن ...

نخیر ..این خانم فقط کرایه خونش3500هست

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
من فقر زیاد کشیدم طوری ک از گرسنگی فقط اب میخوردم  ولی واقعا درامداین کار از گلوی ادم پایین نی ...

چرا نره خوبم میره اونجایی بچت برا به دونه چمیدونم دمپایی پلاستیکی سی تومنی زارررر بزنه و بقیه به تو وبچت نگاه کنن و از شرمندگی بچت نتونی تو روش نگاه کنی یا وقتی از جلو مغازه اسباب بازی فروشی رد میشی محبوری حواسشو پرت کنی میبینی خیلی راحت میره پایین

لطفا حسود نباشیم
قرمزشو بچش ملایم تره سفیدش تلخه ولی گیراییه بیشتری داره ولی درکل نچش خوب نیست😂

خداروشکر تو خاندانمون نداریم ولی ازونجایی که خیلی کنجکاوم دوس دارم تجربه کنم ببینم بعدش چی میشه مثلا 😂ولی نیس بخورم😅

وجدان،صدای خداست...

زن همسایه ما شوهرش دائما مست میکنه و با زنجیر میافته به جون زنو دخترش واقعا خدا لعنت کنه کسی که میخوره و اونی که میفروشه 

یه پسر نوجوانی هم یادمه شهرستانمون که با دوستاش مست میکنخ و به خواهر زادش ۷ یا ۸ ساله تجاوز میکنه اخرشم میترسه میکشش 

این کوفتی که شوهرت میفروشه معلوم نیست دست کیا چه اتفاقاییی میوفته و چقدر نفرین پشت خودتو دخترت میاد 

به نظرم کارگری کردن شرف داره به این شغل

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه