2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست
خوابم نمیبره مناظرم صبح شه برم دادگاه دعا کنین ولش کنن جریمه زیاد نبرن برامون

شلاق داره فکرکنم

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غره خوب باید غز دیوار مردم برن بالا که کاری باهاشون نداشته باشن بهذخدا خاک تو سرمون که اینجا دنیا او ...

👌😢این خراب شده این یکی از بدبختیای ماست ۴ ماه باید هیچی نمیخوردیتا اینا بیان میکفتی قانونه ولی عقل که داری  تو این گرونی و بد بختی چی بخوریم کار نکنیم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

من نمیگم کارش درست بوده بهشم هراربار کفتم که من به کم پوشیدنو خوردن راضیم ...ولی اون میخایت ما تو رفاه باشیم میرفت کیلو کیلو کسمش بار نیکرد با بدبختی میاورد کمر درد میگرفت کلی وقت میذاشت به هزار ترسو لرز به چندتا اشنا میفروخت اونایی که قبل از شوهرمم از بکی دیگه میگرفتن خیلی اذیت میکشید همش بخاطر ما بود😞

دخترم دنیای من♥️
فازمارو درک نمیکنی چون فقر ندیدی احتمالا خودپیامبر فرموده : بزرگترین آفت ایمان فقره جایی که فقر از ...

من فقر زیاد کشیدم طوری ک از گرسنگی فقط اب میخوردم 

ولی واقعا درامداین کار از گلوی ادم پایین نیره ؟

این جیزا زندگی نابود میکنه 

فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐 عزیزم این کار خلاف مگه میشه  شراب حرام مثل زنا ...

ببین منم با این کار صددرصد مخالفم

ولی نشنیدی از دری که فقز بیاد تو ایمان میره بیرون

پس میبینی که خیلیم بی ربط نیس

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
ببین منم با این کار صددرصد مخالفم ولی نشنیدی از دری که فقز بیاد تو ایمان میره بیرون پس میبینی که خ ...

عزیزم داره میگه شغل اولم داشته 

خوب این همه کار بابا 

کارگری اسنپ 

به حای شراب ی تنور میخرید نون خونگی درست میکردن 

فقط فاز اونایی ک میگن از فقر رو درک نمیکنم😐😐 عزیزم این کار خلاف مگه میشه  شراب حرام مثل زنا ...

پس از چیه؟؟از خوشیه ؟؟؟

تو این مملکت زندگی نمیکنی ؟؟؟

میدونی وضع مردم خرابه پول نون به زور درمیارن ؟؟؟

الان تواین مملکت همه درستکار شدن فقط شیشه مشروب شوهر استارتر بود که خداروشکر ریختن گرفتنش از فردا همه جا گل بلبل میشه کسی دیگه اختلاص نمیکنن فرار کنه دلار میشه ۱۰۰۰ تومن طلا میشه گرمی ۵۰ تومن ......

.