2777
2789
عنوان

شوهرمو بردن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرایه خونه مردم رو از کجا میدونید

تو تاپیک هاش یه سر بزن 

زندگیشون اتفاقا در رفاهه 

دوست عزیز هدف وسیله رو توجیه نمیکنه...میخواستن در رفاه زندگی کنن ... و بخاطرش دست ب این کار میزده

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
زن همسایه ما شوهرش دائما مست میکنه و با زنجیر میافته به جون زنو دخترش واقعا خدا لعنت کنه کسی که میخو ...

عزیزم نگو الان میریزن سرت با چماق 

منم گفتم خواستن قورتم بدن 

کسی تا سرش نیاد نمیفهمه چ خبره 

😂😂😂بعدش چیشد

بیچاره خواهرم حالش بهم خورد تلخ بود خخخ

بی شعور مثلا استتارکرده بود ریخته بود توبطری آب معدنی که عمم ندونه عرقه

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
توروخدا میاید تو تاپیک کسی که ناراحته نمک نشید دعا کنید ازاد بشه 

انشالله گره از مار همه مردم ایران باز شه اسی ایسالله شوهرت فردا شب پیشه تو وبچته به خدا توکل کن خودش درست میکنه برات 

لطفا حسود نباشیم
تو تاپیک هاش یه سر بزن  زندگیشون اتفاقا در رفاهه  دوست عزیز هدف وسیله رو توجیه نمیکنه... ...

من کسی تاپیک میزنه عادت ندارم برم بقیه تاپیکاشو ببینم براساس اون تاپیک نظر میدم 

این که در رفاه باشن خب قطعا اشتباهه

ولی اگز کسی تو شرایط فقر این کارو بکنه با اینکه بازم مخالفشم ولی به نظرم شرایط فرق میکنا

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
عزیزم نگو الان میریزن سرت با چماق  منم گفتم خواستن قورتم بدن  کسی تا سرش نیاد نمیفهمه چ ...

من که تاپیک دیدم همش نفرینای زن همسایه و دختر بیچارش تو گوشم اومد من به جای استارتر موی تنم سیخ شد واقعا ارزششو نداره 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  

عزیزم کارش اشتباه بوده و خلاف قانون. پس تاوانشو هم باید پس بده. البته الان دیگه بخاطر این مسائل دیگه زندان نمیفرستن نهایت جریمه یا شلاق میخورن که اکثرا هم شلاقشون رو میخرن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من کسی تاپیک میزنه عادت ندارم برم بقیه تاپیکاشو ببینم براساس اون تاپیک نظر میدم  این که در رفا ...

خیلی از ادمها هستن فقیرن اما بازم شرافتمندانه زندگی میکنن 

قرار نیست بخاطر پول همه کاری کنیم. بعضی ها پول راحت و زیاد میخوان .

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏