2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه درس نخون و تنبل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9636 بازدید | 61 پست
پس مادر باید کار و زندگیشو ول کنه بشه معلم از صبح تا شب بشینه به بچه درس بده!!! 

کی همچین چیزی گف؟

هزارتا راه هس یکی از پستای همزن تاپیک خیلی منطقی بود که گب درس رو به بازی تبدیل کن

علمی باید با بچه رفتار کرد شما مثلا همین الان میگم بیان از چیزایی که دوست سداری محرومت کننن بخاطر درس از درس بدت نمیاد ؟؟؟؟؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
اتفاقا جو خانه شما خیلی ارامه پسرتون خیلی باهوشه نگران نباشید راهش اینه لجش را در نیارید 

عزیزم ایشون درباره جو خونشون صحبت نکردن که شما میگید جو خونتون آرومه و پسرتون باهوشه منم پسرم رو پیش روانشناس بردم اختلال تمرکز و توجه تشخیص دادن دوره درمان رو کامل کردم تست هوش هم گرفتن دو بار هم گرفتن گفتن که هوش بالایی داره حرف من ربطی به هوش و جو خونه نداشت اتفاقا جو خونمون خیلی هم آرومه ولی دلم میخواد با علاقه و عشق درس بخونه به درس بی اهمیت نباشه بازم ازتون تشکر میکنم بابت نظرتون ولی ازتون خواهش دارم تا شرح حال کامل نگرفتی از کسی براش نسخه نپیچی و قضاوت نکنی با سپاس از شما💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.