2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه درس نخون و تنبل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9636 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا بچه ۸ و ۵ ساله دارم ۱۹ سالگی ازدواج کردم در حال حاظر ۳۳ سالمه

شاید شما خسته شدی 

تا حالا شده چند روزی تنها یا با دوستات بری شهر دیگه جایی که بهت آرامش بده؟

ممکنه چون شما خیلی به بچه گیر میدی اونم لجبازی میکنه و درس نمیخونه شما اول باید حال خودتو خوب کنی چند هفته اصلا همش حرص درساشو نخور و به خودت برس به خودت آرامش بده

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خب واقعا دیگه راهی نیست این شیوه تو دبیرستانم نارسایی داره یعنی حدااااکثر تا دیپلم والا من مجردم ولی ...

عزیزم منم مجردم و در اینده اگه بچه دار شم هیچ وقت این کارو نمیکنم من خودم درس خوندم هیچ وقت مامانم با من خوند و سر درس من اذیت نشد اصلا نمیتونم درک کنم بچه های لوس امروزی رو که باید حرص جوش درسشونو هم بخوری!!! نه اینکه کم بدبختی و مشکل داری اینم روش! الان دختر دایی خودمم همینطوره از کلاس اول مامانش باهاش داره میخونه تا الان که هفتمه!!! نمیدونم برسه سر کنکور میخواد چیکار کنه! من که ادم حسابش نمیکنم 

عزیزم منم مجردم و در اینده اگه بچه دار شم هیچ وقت این کارو نمیکنم من خودم درس خوندم هیچ وقت مامانم ب ...

حق داری با منم نکردن خودمم قبول ندارم متاسفانه فامیل مام بچشو حتی ولم کرد ولی خب افتضاح شد اصلا انگار نه انگار یه یار اوایل یک بار اواسط آخر قرار بر این شد تا دیپلم برسونتش فقط بعد خود داند💔

شاید شما خسته شدی  تا حالا شده چند روزی تنها یا با دوستات بری شهر دیگه جایی که بهت آرامش بده؟ ...

بله خسته هستم واقعا پدرش هم مشغله کاری داره واگر هم وقت داشته باشه برای ما زیاد وقت نمیذاره همین باعث شده من حالم بد باشه و شاید این حس بدم رو به بچه انتقال دادم و اینی شده که الان هست ولی این پسرم زمین تا آسمون با پسر کوچیکم متفاوته اخلاقش تند و عصبی و پرخاشگر و منزویه ولی کوچیکه با محبت و مهربون و خون گرم و اجتماعیه

حق داری با منم نکردن خودمم قبول ندارم متاسفانه فامیل مام بچشو حتی ولم کرد ولی خب افتضاح شد اصلا انگا ...

تنها راهش اینه چیزی رو که دوست داره ازش بگیرن اون وقت مجبور میشه بخونه نه اینکه بزور بشینن باهاش بخونن!همین دختر دایی من مادرش مقصره که از اول از چیزایی که دوست داشت محرومش نکرد تا لوس ترش هم کرد فک کن یه امتحان هدیه اسمانی داره دو خط میخونه میگن بسه خسته شدی بریم سینما!!!! چقد بچه ها لوس و ننر شدن اخه 

تنها راهش اینه چیزی رو که دوست داره ازش بگیرن اون وقت مجبور میشه بخونه نه اینکه بزور بشینن باهاش بخو ...

آها نه اینم نیست دیگه😂😂 یه کوچولو مسن تره اینو اصلا اسباب بازی گوشی و... گرفتن شاید چون درسو دوست نداره وگرنه تو کارا خیلی کمک میکنه

آره یعنی کاملا بهت حق میدما اونی که گفتم خیلی بزرگ تره تو کوچیک ترا اینجوری داریم البته نزدیک نیست و آره لوسش کرده جوری که بعضا امتحانا رو میفرسته یا تکالیفشو یکی دیگه حل کنه واقعا میفهمم چی میگی

بله خسته هستم واقعا پدرش هم مشغله کاری داره واگر هم وقت داشته باشه برای ما زیاد وقت نمیذاره همین باع ...

عزیزم مطمئن باش فضای خونه و از بچگی تا حالا باعث شده پسرتون پرخاشگر شده از همسرتون بخواید بهتون کمک کنن و توی وقت آزادشون از بچه ها نگهداری کنن اوضاع رو با آرامش براشون توضیح بدید

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
تنها راهش اینه چیزی رو که دوست داره ازش بگیرن اون وقت مجبور میشه بخونه نه اینکه بزور بشینن باهاش بخو ...

محروم کردن بچه از چیزهایی که دوست داره صددرصد بچرو از درس به طور کانل زده میکنه

پسر منم همسن پسر همین خانوم هست درسش خیلی خوبه . اصلا درس نمیخونه و حتی مشق هم نمی نویسه روانشناس ...

اتفاقا جو خانه شما خیلی ارامه پسرتون خیلی باهوشه نگران نباشید راهش اینه لجش را در نیارید