من دیشب تلوویزیونو دیدم و اینم بگم همه خواب بودن بعد تلوویزیونو خاموش کردم رفتم که بخوابم گفتم برم پریزشم از برق بکشم رفتم دیدم کشیدس ولی نمیدونم خودم مطمئنم نکشیدم همه هم خواب بودن تو اتاقاشون میترسم تاحالا این اتفاق براتون پیش اومده ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
برادرشوهر م شبها تو خونه ی خواهرشوهرم که مسافرت بودن میخوابید میگفت به خدا تلویزیون وروخاموش کردم از پریزشم کشیدم تلویزیزن چند بار روشن وخاموش میشد میگفت از ترس داشتم میمردم
منم خودم کوچک بودم ۱۲ سالم بود توخونه ی خالم با مادرم خوابیدیم خالم همسرش بیشتر شبها خونه نیست یه آدمی شبیه همسرخالم از پیشت شیشه بهم نگاه میکرد بهشون میگفتم به خدا یکی منونگاه میکنه هیچ کدومشون باورنمیکردن ولی من قشنگ دیدمش
دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍