2777
2789

من گزاشتم هنوز دادگاه نرفتم هفته دیگست

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

فقط خرج یکی از بچه هاته والا ...چرا انقد کمممم اخه؟؟؟چجوریه ..چجوری حساب میکنن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر بزرگ هستین یا شهرستان؟ ببخشید پرس و جو نکردین مبلغش چقدره بچه نداری

ن نپرسیدم..یه دختر دارم..ب خودم تعلق میگیره؟؟اخه برا من تمکین زده نوشته نفقه تعلق نمیگیره ولی من گزاشتم اجرا ببینم چطور میشه..والا دخترم فقط ماهی500تومن پوشک میخاد😞

دادگاه نرفتم تهدیدش کردم انقدر ریخت اونم نمیداد گفتم شکایت میکنم.. 

اهانن...میخاید جدا بشید؟

ن نپرسیدم..یه دختر دارم..ب خودم تعلق میگیره؟؟اخه برا من تمکین زده نوشته نفقه تعلق نمیگیره ولی من گزا ...

اره دقیقا مخارج بالاست خدا کمکت کنه، ترک منزل کردی که عدم تمکین زده؟ 

چی براساس سالهای زندگیه شکایت نکردم خودش ریخت انقدر میخوام بدونم شکایت کنم بیشتر میشه یانه 

اره صدرصد بیشتره من یکی ازدوستام وکیله اگه بخوایید میتونم سوالی دارید بپرسم بگم