2777
2789
خودت شاغل نیستی؟

ن دخترم شیر میخوره وگرنه میرفتم سرکار 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا مخارج بالاست خدا کمکت کنه، ترک منزل کردی که عدم تمکین زده؟ 

اره میخام جدا شم اخه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اره صدرصد بیشتره من یکی ازدوستام وکیله اگه بخوایید میتونم سوالی دارید بپرسم بگم 

ممنون میشم همینو بپرسید که برای سه نفر یه تومن میریزه اگه شکایت کنم بیشتر میشه یا همینم از دستم میره، من و بچه ها تو خونه ش زندگی میکنیم و اون ول کرده رفته پیش مادرش 

من تاپیکهاتو دیدم واقعاا دلم خون شد😭😭😭خدا کمکت کنه عزیزم نشستم دعات کردم خدا بهت کمککنه

عزیزم واقعا ببخشید که ناراحتت کردم خیلی لطف کردی درحقم دعا کردی الهی که همیشه سلامت باشی و خدا هرلحظه و هرجایی پشت و پناهت باشه 

اگه پس اندازی دارید من کمکتون میکنم سهم بخرید حداقل خرجیتون دربیاد

سهم چی؟؟؟

عزیزم واقعا ببخشید که ناراحتت کردم خیلی لطف کردی درحقم دعا کردی الهی که همیشه سلامت باشی و خدا هرلحظ ...

فدااات عزیزممم خیلی مهرببووونی اخه چرا شوهرت باهات اینکارو مبکنهه خداا ازش نگذره کاش مبتونستم کمکت کنم مون واقعا قلبم ب درد اومد

پس فقط برای دخترت میتونی نفقه بگیری  ببخشید اگه دوست داشتی بگو مشکلتون چیه

اگ برای اونم بده هنوز خوبه. ک فک نکنم بده الان4 ماهه مم اومدم یه دفه نگفته این بچه چیزی میخاد نمیخاد پوشک داره نداره دکتر میبریش ...بی مسئولیتتت فقط براش مامانشو خواهراش مهمن برا اونا تا داره خرج میکنه..بخاطر اخلاقش ک بده بیشتر..