2777
2789
عنوان

آهنگ برای کلیپ پدر⚫⚫⚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر ندارم اینستا، واتس آپ،‌چون مراسم چهار ماه و ده روز بابام هست

اهان ممنون خدابیامرزشون ان شاءالله🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیر ندارم اینستا، واتس آپ،‌چون مراسم چهار ماه و ده روز بابام هست

چی شد در اثر همون تومور مغزیی گفتی فوت شد؟ میشه برای نامزد من دعا کنی رشدش تومورش وایساده باشه و خوش خیم باشع ..

چی شد در اثر همون تومور مغزیی گفتی فوت شد؟ میشه برای نامزد من دعا کنی رشدش تومورش وایساده باشه و خوش ...

بله ۱۴ سال پدرم‌مشکل نداشت، ولی یهو ورق برگشت،‌انشالله که‌نامزدت خوب میشه عزیزم،‌بابام تومورش‌نمیشد عمل کرد،‌وسططط مغزش‌بود دقیقا، نامزد شما‌عمل‌نکردن؟؟؟

بله ۱۴ سال پدرم‌مشکل نداشت، ولی یهو ورق برگشت،‌انشالله که‌نامزدت خوب میشه عزیزم،‌بابام تومورش‌نمیشد ...

نه عزیزم نامزدم تومور عصب (نوری)بینایی داره الان نزدیک دوسال میگن رشدش خیلی کندو اهسته هسته با دارو کنترل میکنه دعا کن رشدش وایساده باشه و خوش خیم باشع

نه عزیزم نامزدم تومور عصب (نوری)بینایی داره الان نزدیک دوسال میگن رشدش خیلی کندو اهسته هسته با دارو ...

انشالله عزیزم،‌انشالله همممه بیمارا شفا پیدا کنن، نامزد شما هم خوب بشه، همین که با وجود بیماریش کنارشی، یعنی یه‌دختر قدرتمندی