سلام دوستان .من تازه دخترم رو از شیر گرفتم ولا اینکه خیلی هم اذیت میکنه ...الان باردارم البته روش پیشگیریم قرص ال دی بود اما نمیدنوم چرا پریود نشدم و متوجه شدم باردارم ازمایش خونم داد مثبت شد .الان مشکلاتی دارم و واقعا توان اینکه بخوام بچه رو نگه دارم ندارم .مستاجر هستم و قسط زیاد داریم همسرم اصلا تو کار های خونه کمک نمیکنه همش غر میزنه ...من تنهایی از پس این بچه برنمیام چه برسه ا بچه دیگه !شما اگر جای من بودید چکار میکردید؟!!!خواهشا همدردی کنید نه توهین زخم زبون!
ایشالله بچه دار میشی نمیدونم باز چرا کسی بچه نمخواد ایقد زود بچش میشه
دقیقا داشتم به همین فکر میکردم
حکمت خدا چیست نمیدانم!
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
حتما نگهش دار ... این بچه ها خواست خدا هستن ... اصلا ما حق نداریم در کار خدا دخالت کنیم و جانی رو بگیریم .... آیه قرآن هست که میگه ما به هر کی بخواهیم بچه میدیم ... عزیزم تو رو به هر چیزی که دوست داری قسم میدم اصلا به سقط فکر نکن و خدای نکرده ناشکری نکن که عواقب خیلی بدی میاره.. بخدا دیدم که میگم ... خودمم همین شرایط رو داشتم ...
چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
دکترها خیلی بیخود کردن اگه خدا بخواد طبیعی هم میشی انشاالله که به زودی زود میشی
فدات عزیزم
آره خودمم میگم دکترم خداست، اگه بخواد میده
برام دعا کنین بی صبرانه منتظر معجزشم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
سختیها می گدره ولی شما فقط سختی الان بچه دار شدن رو میبینی ولی بعدش که بچه ها همبازی دارن پشت هم مشن ...
دیشب داشتم فکر میکردم از وقتی که منو ببرن بیمارستان زایمان کنم تا باقیش .ولی میترسم و اینکه تازه دخترم از اب گل دراومده دارم نفس میکشم از زندگی ا چیزی میفهمم
یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اونم دانشگاه الزهرای تهران میگفت نه سخته نمی رسم بخونم و... ولی نرفت بعدش پشیمون شد و سال بعدش دوباره خوند با همون شرایط این سری دانشگاه تهران قبول شد با همه سختیهاش خ ند و الان هم خیلی راصیه
قد ۱۶۷ وزن الان ۸۸ وزن هدفم ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰ این دفعه به هدفم می رسم