2777
2789
عنوان

روحیه حساس

238 بازدید | 18 پست

سلام دوستان،چند وقته من وهمسرم یه سریال ایرانی را دنبال می کنیم،تو اخرین قسمتی که دیدیم ناجوانمردانه دختر تو سریال را به قتل رسوندن،خارج از انتظارم شوهرم خیلی تو روحیش اثر گذاشت وبه شدت ناراحت شد،مثل حالت افسرده ها،به منم گفت شب کنارش بخوابم وتنهاش نذارم،این حجم ناراحتی خیلی پیشم عجیب بود.البته فیلمه را میشه گفت اکثر رویداد هاش را از واقعیت ساخته بودند برای همین،ولی نه همه فیلم،مثلاکشتن خانمه بعید میدونم واقعی بوده باشه،اما اگرم واقعی باشه این حجم ناراحتی بازم عجیبه پیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بقیه فیلم شش قسمت موندش را دیگه گفت نبینیم،هیچ وقتم سریال غمگین نگاه نکنیم

آخی چ احساسی 😢💔

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
اره دقیقا خودشم همینو میگفت،دلش سوخته بود برای نامزد دختره،ولی خب فیلمه دیگه

شایدخودشو جای نامزدتصورکرده دورازجون شما،من فیلمی دیدم پسربچه روبه قتل رسوندن تایماه حالم بدبود چون پسرکوچیک دارم،بعضی فیلماتاثیرمیزاره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
شایدخودشو جای نامزدتصورکرده دورازجون شما،من فیلمی دیدم پسربچه روبه قتل رسوندن تایماه حالم بدبود چون ...

فکر نمی کردم مردا هم اینجوری باشن،معمولا خانما احساسین،مثلا مادرش همیشه با فیلم ها میزنه زیر گریه،همسر منم رو مادرش رفته حتما