2777
2789

مارال و دکی چیکار در حق زن و بچه کبیر کرده بودن ؟ به جز زندانی کردن و این داستانا یکار دیگه ام کرده بودن خود کبیر یچیزایی میگفت؟ یه بارم کبیر به عکس بچش خیره شده بود فک میکردم یه داستانی پشت اونم هست و پسرش یکی از بازیگرای فیلمه ولی معلوم نشد

کاش فصل دوم داشت . آیناز میرفت انتقام اینکه خانم دکتر نذاشت مارال قبل مرگش آرزو رو به عنوان مامانش ببینه رو میگرفت خیلی حرصیم روش🤣

شمام خیلی گریه کردین دیشب

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم این قضیه برام سوال شد که اصلا مگه کبیر زن و بچه داشت؟😐

اگه داشت چی سرشون اومد که مارال رو مقصر میدونست؟

ولی درکل بنظرم میتونست بهتری داشته باشه؛ یعنی حتی اگه قرار بود مارال بمیره خیلی بهتر میشد داستان رو جلو برد چون اینجوری از نصف داستان به بعد مارال مرده بود و ما منتظریم آرزو متوجه بشه که زیاد جالب نبود.

چییییی واقعا؟؟؟؟نوید شوهر ایناز؟؟؟کجای فیلم نشون داد؟؟؟ینی اون جاسوس بود؟یا خودش خبرنداشت؟

وقتی زندان بوده که مارال زندان انداخت زنش سر زایمان می میره مارال هم می بره می ده به یه خانواده پول دار بزرگش کنند