2777
2789
عنوان

دلم چقد گرفت من همه طلامو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 148 پست

منم دو بار طلا فروختم ی بار پارسال

یه بارم سال قبلش یادم نیست چند گرم بود ولی یه دفعه ۲۸ تومن یه دفعه ۱۷ تومن شد حتی حلقه ازدواجمم دادم رفت 🥲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

دیگه کاری که شده

منم تمام طلاها مو فروختم برای خونه

از من که گذشت... دلم برای بچه هام میسوزه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی رو میشناسم

چند سال پیش کلی طلا داشت دزد تمام طلاها شو برد الان اون طلاها رو داشت کلی پول و سرمایه داشت

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

خانوما خودتونو سرزنش نکنید

اینکه طی یک سال قیمت طلا سه برابر شده اتفاق عادی ای نیست که بگیم کسی می تونست حدس بزنه و دوراندیشی کنه

مال میره کاری هم از دست ما که برنمیاد... لااقل روح و روانتونو دریابین

خدابزرگه

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

اسی، طلا که همین جوری بالا نمیره. یه روز از خواب بیدار میشی، میبینی قیمت طلا داره سقوط میکنه، یه قطع ...

مگه تو خواب ببینی. طلا واقعیت اقتصاد کشوره. بورس نیس که دستکاری کنن یه روز ببرن بالا یه روز با کله بزنن زمین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم.مث تو اگه طلاهامو داشتم الان خونه میشد خرید باهاش.اما چه فایده که یک گرم شو ندارم همه شو ریختم ت ...

تیکه اول رو که فروختی متوجه اوضاع نشدی؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

طلاهای اطرافیان میبینم اتیش میگرم الان سرمایشون چندبرابر شده طلاهاشچنم سرجاشه

نه عزیزم طلا سه برابر شه قیمت همه چی سه برابر میشه فرق نداره که الان بنزین سه تومن بود شد پنج تومن

سال ۱۴۰۱ ۴۵۰ گرم طلا و ماشین و ...فروختم خونه خریدم گرمی دو بودالان ته تهش خونه رو ۱۵-۱۶ بخرنطلاها ب ...

😔

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم من 340.50گرم طلا رو گرمی1900فروختم واقعا میگم. اصلا ناراحت نیستم

آخه شما خیلی قبل تر فروختی و حالا هر برنامه ای داشتی اجرا کردین

ولی اونایی که طی دو سه ماه اخیر فروختن و به این سرعت رفت بالا خیلی میسوزن

من دلم از این گرفته ۳ سال پیش بخاطر ۴۵ میلیون ک با وام اوکی میشد ، ۳۵ گرم طلا رو فروختم که شوهرم ماشین بخره باهاش کار کنه

اگه اون ۵۰ تومن رو هم وام ودیعه مسکن رو میگرفت و دلسوزی بیجا نمیکرد وام و بده به داداشش ، بجاش خودش میگرفت

الان ما نه تنها ماشینمون و داشتیم بلکه قد ۴۰۰ میلیون هم طلا داشتیم🥲🥲🥲

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸