2777
2789
عنوان

روحیه حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 18 پست
سلام همسرتون در موارد دیگه هم حساس هست یا در این مورد عکس العملش به نظر شما عجیب بود؟

من شش ماهه ازدواج کردم ولی تا این جا که شناختم همسرمو در کل ادم احساسی هست حتی یه بار بخاطر عصبانیت و ناراحتیم من گریه کرد،تحمل ناراحتی مادر وخانوادش هم نداره سریع خودشو میندازه تو دل ماجرا که مشکلات خانوادش را حل کنه حتی اگر خودش سختی بینه.سر شهادت سردار هم یخورده بیش تر از حد معمول طول کشید حالش خوب بشه،هربار اسمشو میشنید تو خودش میرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور مگه؟

سلام

خوب ببینید همچین آدمی خیلی همسر خوبی میتونه باشه. به نظر من شما باید بیشتر حواستون بیشتر بهش باشه. ایشان اگر نیاز عاطفی و جسمیش در خونه تامین بشه مطمین باشید بهترین مرد دنیا میتونه باشه فقط شما باید با سیاست رفتار کنید  و  با سردی باهاش برخورد نکنید که خارج محیط خانواده خدای نکرده دنبال محبت باشه.

چطور مگه؟

در ضمن با توجه به حساس بودن ایشان و افسردگی که داره حتما به پزشک مراجعه کنید. چون اگر بهش نرسید این افسردگی بیشتر و بیشتر میشه و درمانش سخت تر. مشکلات دیگه ایشان هم میتونه ارتباط نزدیکی با مشکل افسردگی ایشان داشته باشه.