2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد ازم جدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 76 پست

اگه الان هی التماس کنی قطعا ولت میکنه

ولی اهمیت نده

حتی طلبکار شو بگو تو حتما دنبال بهونه ای وگرنه میدونی که من دوستت دارم اما تو منو دوست نداری که با اولین اشتباه فوری به فکر طلاق افتادی ولی خداروشکر که اینجوری شد چون فهمیدم به درد زندگی نمیخوری...

بعد هم اصلا بهش اهمیت نده

اینجوری احتمالا به خودش میاد پشیمون میشه

اگر هم نشه حداقل غرورت رو داری

اگه التماس و اینا بکنی هم اونو از دست میدی هم غرورتو...

که بد تره

چون اگه واقعا رفتنی باشه با التماس موندگار نمیشه

کار تو خوب نبود ولی تا الان هم به اندازه کافی معذرت خواهی کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التمااس كردي!!؟؟؟😐😐😐😐😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با اون همه التماسی که کردی میگه دردت به جونم گریه نکن ولی مجبورم مجبور کدوم کار اخه واقعا درک مردا خیلی سخته

کار خاصی نکردی که با یه حرف میگه طلاق 

اگه کسی واقعا عاشقت باشه تحمل ناراحت شدنت رو نداشته باشه باهات کنار میاد 

اسی فکر کنم دیگه خودت متوجه شدی چقدر کارت زشت بود 

نمی دونم شاید همسرت حق داره 

ولی اون جمله اخرت که نوشتی چون هنوز دوست داره مجبوری بری خواهش التماس شاید دلش به رحم اومد بزرگتر ها رو قاطی نکن چون مطمئن باش بیشتر لج می کنه تازه به گوش بزرگتر هم برسه 4 تا حرف هم به خاطر کارت بارت می کنند 

پس بین خودتون حلش کن ایشالله میگذره بالاخره انسان گاهی اشتباه هم می کنه 

با اون همه التماسی که کردی میگه دردت به جونم گریه نکن ولی مجبورم مجبور کدوم کار اخه واقعا درک مردا خ ...

ولی اینم بگم کارررررت افتضاح اشتباه بود ولی قرار نیست همه چی به طلاق تموم بشه

عزیزم خیلی ببخشید ولی نامزدت صرفا زر زده که زهر چشمی ازت گرفته باشه نگران نباش

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

برید مشاوره

ولی بهانه هم نیست

بعضی وقتا بعضی کارا جوری طرف رو از چشم میندازه که پا رو دلش بذاره و بره

بعضی وقتا نمیتونی طرف رو ببخشی حتی اگه جونت به جونش بسته باشه

فکر میکنم التماس بدترش کنه. برید پیش مشاور

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

طلاق نمیگیرید .میخواد تو رو بترسونه ممکنه حتی به دادگاه برسونه. اما طلاق نمیگیرید. ولی ازت تعهد میگیره

اما یاد بگیر وقتی بحثتون شد .قهررهم کردین جواب تلفن رو بدی. و از سر لج کارهای اشتباه نکنید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من قبلا تو همین تاپیک پست دادم که کارت زشت بود و حرف شوهرت بهانه نیست

بعد رفتم تاپیکای قبلت رو خوندم. الان حرفم رو پس میگیرم. کارت قطعا زشت بوده ولی اگه میخواد ببرت با مادرش زندگی کنی برو دعا کن جدی جدی طلاقت بده

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
طلاق نمیگیرید .میخواد تو رو بترسونه ممکنه حتی به دادگاه برسونه. اما طلاق نمیگیرید. ولی ازت تعهد میگی ...

اگه نگفت در ازای بخشش بیا با خانواده‌م زندگی کن!

فکر میکنم بازیشه تا باج بگیره