2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد ازم جدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا غرور دارن هیچ وقت غرورشون له نکن بخصوص کسی که دوستت داره بنظرم اون الان خیلی شکسته چون انتظار اینکار رو نداشت فک کن تو دعوات بشن اون به یه دختره جواب بده تو چه حالی میشی بنظرم درست میشه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

منم نامزدم یچیزیو پنهون کرد گفتم حلقه اتو میفرستم با وسایلی ک خریدی 

بااینکه مرد بود مث بچه دوساله گریه کرد منم گفتم خودت مجبورم کردی 

فقط میخواستم بترسونمش اخرشم گفتم ایندفعه رو میبخشم

کلا از هف جا بلاکم کرده  شماره هامم پاک کرده

منم تو دوران دوستیم این عن بازیارو درمیاورد منم سیریش هی تلگرامم دیلیت میکردم نصب میکردم که از بلاک درام اگه دوسش داری خواهر من گند زدی درستش کن دیگه

بهش بگو بهتون زمان بده اشتباه تو جبران کنی....دوتا خانواده بشینن (پدر و مادرهاتون)باهاش در مورد زمان دادن حرف بزنن.تو هم هرچقدر از دستشرعصبی بودی جواب بده داد بزن غر بزن اما جواب بده تلفن هم هیچ وقت قطع نکن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بله کارت خییلی اشتباه بوده اما عشق و دوست داشتن اگر در این حد که تظاهر کرده باشه، اصلا به فرد اجازه نمیده از عشقش طلاق بگیره

نمیخوام ناراحتت کنم ولی مجبورم بهت بگم که مطمئن باش یا دنبال بهونه ست یا عشقش کافی نیست

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

کارت بد بوده ولی دیگه داره شورشو در میاره، بگو من فهمیدم اشتباه کردم و معذرت هم خواستم بیشتر از این کش دادن دیگه بهونس،میخای بری برو بسلامت 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

چه سوسول بازی

الکی میگه دوستت نداره یعنی عاشق واقعی برای یکدفعه که شده عشقشو میبخشه 

شاید میخاد ناز کنه🤭 یکم بیشتر بهش برس اگه گفت بیا بریم واسه طلاق بهنونه بیار 

خودتم بزار به مریضی 😜نگرانت که شد رامش کن