2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین با این خانواده شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 69 پست

رابطه رو قطع نکن بعد خود شوهرتم راجبت بدبین میشه بالاخره خانوادشن..میگن بخاطر ارث و میراث ما رو تحویل میگرفت فلان...ولی باهاشون سرد شو خیییلییی کم برو..کلا سرد شو دیگه ولی قطع نکن

سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه می‌خواهد🔐🌱^^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم مثله شوهر شماست. بلد نیست از خودشو حقش دفاع کنه در برابر خونوادش.  پدرشوهرم سه تا خونه تو تهران داره. ولی مطمئنم همین اتفاق که برا شما افتاد برا ما هم میفته،  😐

خب دست خودش نیس وقتیم تصمیم میگیره چیزی بگه میره پیش اونا نمیتونه ...زبونش بند میاد منم متوجه شدم دس ...

خب میگم تقصیر اوناست میبنن پسرشون ارومه نباید سهمو مساوی تقسیم کنن چرا حقشومیخورن؟!باید ارث مساوی باشه 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
هميشه قرار دادن طرف توي رودبايستي نتيجه بهتري ميده از قطع ارتباط و دشمني

فعلا دارم همین کارو میکنم تصمیم دارم همه زورمو بزنم ولی برادرشوهرم از اونور زنگ میزنه رای شونو میزنه

واقعا من موندم تو کار ما آدمها واقعا چرا اینجوری هستیم خودمون به خودمون رحم نمی کنیم آخه مگه اینم  پسرش نیست خدایا چطوری ما رو تحمل میکنی 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)

کارو خوبه اون بالایی درست و اون بده وگرنه به یه چشم بهم زدن کل میلیارد و خونه مال و منالشون میتونه بسوزه .

تلاش کن در کنار همسرت خودتون برای زندگیتون چیزی دست و پا کنید 

من خودم مثل شمام و همش خودمو میخوردم در ظاهر خوب بودم ولی پشتشون چه شبهایی تا صبحایی که با حرص و گریه سپری نکردم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
اره تا ندیده بودیم میگفتن مال دوتاشونه ولی تازگیا دیدیم به اسم اونه

به نظرمن که خیلی جدی بااحترام بپرسیدچرااینکاراکردن.بلاخره دوتاپسرداشتن بایدبایه چشم ببینندشون.من کلامیفهمم چی میگی چون توهمچین شرایطی هستم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.