2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین با این خانواده شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 69 پست
نه با بچه ات اصلا کاری نداشته باش یه آه بکشند خدایی نکرده که چرا نوه اشونو نمیزاری ببیینی خدایی نکرد ...

نه منظورم این نبود نذارم نوه ببینن منظورم این بود وابسته که شدن شاید فرق نذاشت دیگه

اره والا همین یه موردو شانس اوردم خداییش البته حودمم از قبل میگفتم دم مادرشوه    خاهرشوهرو ...

افرین.بنابراین بروخوش باش.من حاضرم همه اموال پدرشوهرم جهازبشه برادخترش.اینقدرکه جاری اذیتم میکنه وپزمیده خاهرشوهرنه.اونم اذیتم میکنه هاولی یه ساعت دیگه باهام خوب میشه.توهم به نظرم باهاشون خوب شو.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن همین آپارتما که خریده از لباس و پوشاک و خوراک شوهرم بریده...خیلی خیلی قناعت میکرد که واقعا از ...

شوهرت باید حرف بزنه شاید پدر شوهرت به شوهرت کمک زیادی کرده ولی بع شما نگفتن 

شما زندگی خودتو بکن و به این چیزا کار نداشته باش 

شاید ورشکست شده برادرشوهر یا مشکل دیگه ای پیش اومده براش که این کارو کرده پدر شوهرت ولی نمیخواد بگه ...

نه چه ورشکستی هر دو تازه ۳۰ سالشونه تازه از درس تموم شدن ، به هیچ کاری اونجوری وارد نشدن کل اموال هم همین یه آپارتمانه ورشکست چی؟

شوهرت باید حرف بزنه شاید پدر شوهرت به شوهرت کمک زیادی کرده ولی بع شما نگفتن  شما زندگی خودتو ب ...

همه فامیل میگن کمک زیادو به برادر بزرگه کردن...تازه از زمان پدرشوهرمم همین فرق گذاشتنه بود...عمه های شوهرم همیشه پیش همه تو جمع میگن اموال مارو بالا کشیدین ندادین ...یکی از عموها فقیره یکی پولداره به اون فقیره خیلی خیلی کم دادن

بخدا پرسیدم پاشدیم رفتیم اونجا انگار کلا نمیشنیدن 

درسته کارشون اشتباه بوده اما کار شمام واقعا زشت بوده! شما عروسی و‌به شما هیچ ربطی نداره. مالشونه‌خواستند بدند به اون پسرشون. شوهرت حق داشت بپرسه چون بچه اوناست. اون زبون نداره دلیل نمیشه شما بری از پدرشوهرت حساب بکشی!