2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالوور فیک که ریزش نداره چون پیجاش فیکن

ولی فالوور واقعی بخوای احتمال کم شدن فالوورات زیاده

برنامه های افزایش فالوور نصب کن منتهی باید یکاری کنی

یه پیج دیگه بزنی بعد با اون پیج فالو کنی و رایگان در قبالش فالوور بگیری 

و بعدش ایدی پیج‌ اصلیتو میزنی فالوورا برای پیج اصلیت میاد 🦦

فالوور فیک که ریزش نداره چون پیجاش فیکنولی فالوور واقعی بخوای احتمال کم شدن فالوورات زیادهبرنامه های ...

شما امتحان کردی؟

چه برنامه هایی خوبن؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

شما امتحان کردی؟چه برنامه هایی خوبن؟

من قدیما که اینستا داشتم مینشستم اینکارو میکردم نزدیک ۶-۷ کا فالوور شد

یادم نمیاد ولی از داخل گوگل پلی میزدم افزایش فالوور

برو بگرد ببین کدوم نظرات کاربرا مثبته

من قدیما که اینستا داشتم مینشستم اینکارو میکردم نزدیک ۶-۷ کا فالوور شدیادم نمیاد ولی از داخل گوگل پل ...

عزیزم منظورت اینه یه پیج جدید بزنم با اون فالو کنم بعد که فالوراش زیاد شدم پیج اصلیمو تگ کنم؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

عزیزم منظورت اینه یه پیج جدید بزنم با اون فالو کنم بعد که فالوراش زیاد شدم پیج اصلیمو تگ کنم؟

نه برنامه های افزایش فالوور رایگان اینجوری هستن که

با یه پیج وارد برنامه افزایش فالوور میشی بعد در ازای یک فالو سکه جمع میکنی و مثلا صد تا سکه باید ۴۰ نفر فالو کنی

بعد که صد تا سکه جمع شد یه قسمت داره به اسم سفارش فالوور برای پیج های دیگه اونجا اسم پیجی که میخوای براشون فالوور بره رو میزنی و پیجا اون پیجی که میخوای رو فالو میکنن

عه چرا؟

چون خود اینستا تشخیص میده که فالور فیک زدی و پستات اکسپلور نمیره و دیده نمیشی

اینستا نسبت به قبل خیلی فرق کرده برا قضیه ربات و فالور فیک و این چیزا سختگیری میکنه

حتی اگه ایدیتو توی اپلیکیشن های غیر از خود اینستاگرام بزنی میفهمه و پیجتو بلاک میکنه

اگه میخوای پیج خوبی داشته باشی هرروز ریلز بزار، خلاق باش و تولید محتوای خوب و خلاقانه انجام بده پیجت میگیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch