2777
2789

رفتم دکتر برای ریزش مو و.. دارو های اون رو استفاده میکنم 

اگه خودم حنا بزنم بد میشه؟ :/ یا ربطی به اون نداره؟ 

چقدر رو موهام بمونه؟

حنا بزنی دیگه رنگ شیمیایی نمیتونی بزنی. کلا رنگ های گیاهی به شدت به مو آسیب میزنن. بهتره از روغن ها ...

کلا موهامو که رنگ نمیکنم...آره یه محلول داده بهم با سرم و شامپو...

مامانم میگه حنا خوبه برای مو..ولی میترسم بزنم بدتر بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فرق سرت بزن ، با شونه ی دم باریک ، هی لایه لایه جدا کن و مابینش حنا بزن ، پلاستیک هم روش نپوش ، بذار بخارات سرت آزاد بشه ، اگه خواستی یه روسری کهنه روش بپوش ، روسری هم رنگ نمیگیره ، بعد بشوریش تمیز میشه ، حنا رو هم قبل از استفاده الک کن که بعد که میشوریش ، یه چوب های خیلی نازکی داره ، که اونا تو موهات نمونه و اذیتت نکنه ، با آب جوش خیسش کن ، بذار حداقل ۲ـ۳ ساعت بمونه که خیس بخوره ، بعد استفاده کن ، من حداقل ۶ساعت میذارم رو سرم بمونه

به فرق سرت بزن ، با شونه ی دم باریک ، هی لایه لایه جدا کن و مابینش حنا بزن ، پلاستیک هم روش نپوش ، ب ...

مرسی عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود =)))))

خود حنا خالص رو میذاری ؟ با چیزی ترکیبش نمیکنی؟

مرسی عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود =)))))خود حنا خالص رو میذاری ؟ با چیزی ترکیبش نمیکنی؟

خواهش میکنم عزیزم 

نه با چیزی ترکیب نمیکنم ، به نظرم خواص خودش از همه چیز کامل تر باشه ، برای همین خالص استفاده میکنم

حنا بزنی دیگه رنگ شیمیایی نمیتونی بزنی. کلا رنگ های گیاهی به شدت به مو آسیب میزنن. بهتره از روغن ها ...

چرا زنگ های گیاهی آسیب میزنن من برعکس شنیدم رنگای مصنوعی آسیب میزنن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

چرا زنگ های گیاهی آسیب میزنن من برعکس شنیدم رنگای مصنوعی آسیب میزنن

منظورم شیمیاییه😂

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب