بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به فرق سرت بزن ، با شونه ی دم باریک ، هی لایه لایه جدا کن و مابینش حنا بزن ، پلاستیک هم روش نپوش ، بذار بخارات سرت آزاد بشه ، اگه خواستی یه روسری کهنه روش بپوش ، روسری هم رنگ نمیگیره ، بعد بشوریش تمیز میشه ، حنا رو هم قبل از استفاده الک کن که بعد که میشوریش ، یه چوب های خیلی نازکی داره ، که اونا تو موهات نمونه و اذیتت نکنه ، با آب جوش خیسش کن ، بذار حداقل ۲ـ۳ ساعت بمونه که خیس بخوره ، بعد استفاده کن ، من حداقل ۶ساعت میذارم رو سرم بمونه
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب