2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین با این خانواده شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اولین باره تبعیض میبینی؟

ن چون خودمم مشکلم همینه همه پول وملکشون ب اسم دوتا برادر بزرگ شوهرم گذاشتن بقیه هم موقع پیری ارثشونو میدن براهمین اینجور ادما خیلی بلانسبت درک وشعورشون پایینه باید هرکی سهم الارثشو بدن بتونه زندگیشو بسازه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

عزیزم درباره اموال کسی نمیشه نظر داد شما اینو درنظر بگیر که مال خودشون بوده دوستداشتن بدن به اون پسرشون، اما باهاشونم سرسنگین شو بخاطر فرقی که گذاشتن و وقتی هم ازت سردیتو پرسیدن همینو بگو، بگو خونه خودتون بوده بمن ربطی نداره به کی دادید اما بخاطر فرق گذاشتنتون ناراحتم، حالا فکر نکنن چشم به مالشون داری

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اتفاقا اون یکی پسر سالی یبار میاد ما بیشتر میرفتیم سالی یبار در حد ۳ الی ۴ روز میاد

همینه دیگه میگن هرچی دورتر باشی عزیزتری...شمام سالی یبار برین زیادم بهشون زنگ نزن..البته هرکارم کنید اون پسر دیگه خونه رو بر نمیگردونه

سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه می‌خواهد🔐🌱^^
بعدچی شد

هیچی چی میشد ۶ ساله عروسشونم چیزی تغییر نکرد تازه ام که شوهرم تک پسره و خواهر داره مامانشم گفتا وصیت کردیم دختروار پسروار ارثو تقسیم نکنند همتون به یه اندازه منگ گفتم خودتون زنده باشید استفاده اموالتونو ببرید .ادم خوبه به بَشنش بارون بباره(یعنی بدن)نه به گورش

بعدم الحمدالله خداروزی دهنده است همه کارامونو با حقوق کم شوهرم به طور معجزه اسایی داریم پیش میبریم وام میگبریم گاهی قرص میگیریم از مامانم،باورت میشه ۲۴۰۰ حقوق شوهرمه ۱۲۰۰ هم قسط میدیم ازش باقی مانده اش بچه دارم غداهای متنوع هم میخوریم همه چیزمونم رو به راهه تازه این ماهم طلاهم خریدم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

قطع رابطه جواب نمیده.با زبون شیرین و مهربونی سعی کن خودت بگی اگه شوهرت نمیگه.

اکر با مادر شوهرت نزدیکی و خوبه بهش بگو مادرا زود دلشون میسوزه.

بگو نداریم همسرم نمیتونه تا أخر عمرش خونه بخره و....

بگو اگه داشتیم ازتون چیزی نمیخواستم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
هیچی چی میشد ۶ ساله عروسشونم چیزی تغییر نکرد تازه ام که شوهرم تک پسره و خواهر داره مامانشم گفتا وصیت ...

موندم قطع کنم یا با سیاست برم جلو مثلا اونارو به نوه شون که بشه بچه خودم وابستشون کنم

از الان پدر مادرش زندن به فکر ارث و میراثین چه جالب کارشون قشنگ نبود که بزنن به اسم پسر دیگشون ولی فکر میکنم اختیار مالشون رو دارن در هر صورت و تا زندن هرکاری با پولشون میتونن بکنن بابا بزرگ منم به یه ساختمون داشت عموهام هر کدوم خواست ازدواج کنه داد بهشون ولی به پدر من نداد چون خودش خونه تهیه کرده بود و به پیشنهاد بابام خونه هارو داد به پسرای دیگش!در کل تا زندن اختیار مالشون رو دارن شمایی که متعصبی باید بدونی اینا هست توی دین که تا زمان زنده بودن اختیار مال فرد با خودشه حتی اگر بخواد آتیش بزنه کسی حق نداره چیزی بگه بنظرم فراموش کنین ولی اگر پسرشون ناراحت شده میتونه خودش به پدرش بگه شما فکر نمیکنم حقی داشته باشین چیزی بگین گلم!