2777
2789
عنوان

خانم هایی که راه حل برای طلاق عاطفی دارید، توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست
امیدوارم زندگیتون با تدبیر درست شیرین بشه که نیاز به جدایی نباشه

از شما که آقا هستید میپرسم ، به نظر شما وقتی  به شوهرم گفته باشم که دوستت ندارم و نمی‌خوام باهات زندگی کنم، آیا بعدش با محبت کردن و... جای جبران هست یا شوهرم دیگه هرگز حرف منو باور نمیکنه؟ دوست دارم بخاطر بچه هام عوض بشم 

به این فک کن که دیگه نباشه حتی همین بودن سرد و بی احساسش ببین چه حسی بهت دست میده ادما وقتی فک میکنن کسیو دیگه ندارن کم کم یادشون میفته جقدر دوسش دارن اگه بچهاتو دوس داری همه تلاشتو بکن ارامشو بیاری تو خونت شاید حال خودت اول از همسون خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا توسل و احتجاب ميخونم ولي خانوادم راضي نميشن متاسفانه

به ویس 20 دقیقه ای درباره دعای توسل میذارم گوش بدین

https://uupload.ir/view/9o9w_4981fa2d23d5c6deb63133906871fb688861683-360p.mp4

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
به ویس 20 دقیقه ای درباره دعای توسل میذارم گوش بدین https://uupload.ir/view/9o9w_4981fa2d23d5c6deb ...

ممنونم🙏🏻

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
از شما که آقا هستید میپرسم ، به نظر شما وقتی  به شوهرم گفته باشم که دوستت ندارم و نمی‌خوام باها ...

بستگی به روحیات شوهرتون داره بعضی آدم ها خیلی احساسی هستن دیر اینجور حرف ها یادشون میره ولی بعضی ها احساسی نیستن و زود فراموش می کنن ولی شما تلاشتون رو بکنین من مطمئنم یه خانم با محبت های زنانه خیلی میتونه تاثیر گذار توی رابطه با همسرش باشه به نظرم میتونین موفق بشین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
باید به خودت دروغ بگی و اونقدر دروغتو تکرار کنی تا باورت بشه به دروغ به خودت بگو دوستش داری و باهاش ...

از بس هر روز گفتم من نمیتونم بهش محبت کنم ، من دوسش ندارم ، کارم به اینجا کشیده ، حالا باید چند سال برعکسش رو بگم تا اوضاع رو به راه بشه؟!؟

ببین همین ک اومدی تاپیک زدی ینی میخای زندگیت عوض شه. پس این بار دیگه پشت گوش ننداز و شروع کن

اصلا چند روز اول رو خیلی مصنوعی بهش محبت کن. اول باهاش حرف بزن ک بیا یخورده بهتر شیم و این چیزا بعد از فرداش کارایی ک میدونی هردوتون دوست دارین رو انجام بده.اولش مصنوعیه ولی کم کم خوشت میاد چون هیچ کس از محبت بدش نمیادچون از محبت خارها گل میشود

اگ دلت بحال خودت و بچت میسوزه زودتر یه کاری کن

از بس هر روز گفتم من نمیتونم بهش محبت کنم ، من دوسش ندارم ، کارم به اینجا کشیده ، حالا باید چند سال ...

خودم هم هر وقت از شوهرم دلخور میشم به اینکار روی میارم باید اول خودت باور کنی که دوستش داری بعد شوهرت باور کنه که هنوز دوستش داری

همون طور که گفتم، حساس و زود رنج، درون گرا و اهل سکوت ، بیخیال ، مثل بچه ها فکر می‌کنه و آینده نگر ن ...

اینا که گفتی همش منفیه.یعنی هیچ اخلاق مثبتی نداره؟

خاطره خوب نداشتین اصلا؟