2777
2789
عنوان

خانم هایی که راه حل برای طلاق عاطفی دارید، توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه که من نمیتونم محبت کنم 

من به پيشنهاد مشاور محبت كردم و روي خوش نشون دادم

ولي طرفم بدتر لج كرد با من

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
به نکات مثبت همسرتون توجه کنین مطلقا به نکات منفی‌ توجهی نداشته باشین تا آروم آروم حل بشه  هرش ...

كاش از اين دعا ها براي جدايي راحت هم بود

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
فقط به بچت فکر کن فقط بهش محبت میکنی فکر کن داری به بچت محبت میکنی الکی بهش محبت کن به خاطر بچهات

تمام عشق و محبتو و انرژی ام رو گذاشتم برای بچه هام ، وقتی به شوهرم میرسم خسته و بی حوصله ام ، اونم دیگه کاری به کارم ندارن و ازم دور شده و همیشه سرش تو گوشیه

كاش از اين دعا ها براي جدايي راحت هم بود

امیدوارم زندگیتون با تدبیر درست شیرین بشه که نیاز به جدایی نباشه

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
امیدوارم زندگیتون با تدبیر درست شیرین بشه که نیاز به جدایی نباشه

جدي دعايي براي جدايي نيست؟

كه موانع برداشته بشه؟؟؟

ببین عزیز تو خیلی رو خودت باید کار کنی و فقط و فقط خود خودت میتونی زندگیتو درست کنی.پس سعیتو بکن

نزدیکانم خیلی بهم میگن ، اما انگار تلسم شدم، با همه خیلی مهربون و خوش زبونم اما به شوهرم که میرسم زبونم تلخ میشه ، بعدش از خودم بدم میاد

شما بعد ۲ تا بچه اینطور شدی من تو عقد بستگی نسبت به شوهرم شدیدا سرد شدم بااینکه اون اصلا اینطور نیست ...

چرا؟

حس میکنم برمیگرده ب رابطه جنسی :/

آخه تو دوران عقد، مردا بلد نیستن چیکار کنم اما ب خودشون خوش میگذره، همش حس میکنم این کینه میشه میمونه تو دلمون

جدي دعايي براي جدايي نيست؟ كه موانع برداشته بشه؟؟؟

راستش من سراغ ندارم

اگه واقعا هیچ راهی غیر ازجدایی باقی نمونده زیاد دعای توسل بخونین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
راستش من سراغ ندارم اگه واقعا هیچ راهی غیر ازجدایی باقی نمونده زیاد دعای توسل بخونین

دعا توسل و احتجاب ميخونم

ولي خانوادم راضي نميشن متاسفانه

منم دو تا بچه دارم ولی روز به روز محبت مون را بهم بیشتر میکنیم.از سر کار که میاد لباس باز می‌پوشم و آرایش میکنم و باهاش خیلی حرف میزنم و ......شما هم تمرین کن اگه کینه داری کنار بزار و بهش محبت کن.بزارید بچه ها یاد بگیرن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
نزدیکانم خیلی بهم میگن ، اما انگار تلسم شدم، با همه خیلی مهربون و خوش زبونم اما به شوهرم که میرسم زب ...

ببین انقد اطرافیانت گفتن که توی باورت اینجوری شکل گرفته و هرکاری بکنی درست نمیشه

من چند تا راهکار بهت میگم امیدوارم بتونم سبب خیری بشم برات

تمام عشق و محبتو و انرژی ام رو گذاشتم برای بچه هام ، وقتی به شوهرم میرسم خسته و بی حوصله ام ، اونم د ...

منم دقیقا مشکل شمارا دارم خیلی وقت برای بچهام میذارم اما به اونم محبت کن به خاطر بچهات کنارش بشین فیلم ببینید حرف بزن منم شیش ماهه خیلی اذیت کردم شوهرم ا الان پشیمونم من که نمیخوام جدا بشم چرا پس زندگی را به همه زهره مار کنم اگه به مردا محبت کنی اونا هم اخلاقشون بهتر میشه