2777
2789
عنوان

خانم هایی که راه حل برای طلاق عاطفی دارید، توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست
به خوبی هاش فکر کن.به دل بچه هات.تو ازدواج کردی که تنهاییتو پر کنی با همسرت.بشین یکساعت با شوهرت حرف ...

ما اصلا نمی‌تونیم با هم حرف بزنیم,   یعنی شوهرمم حاضر نیست ! مگر چند دقیقه ای راجع به آب و هوا و کرونا و گرونی و... راجع به خودمون که اصلأ چون زود دعوا میشه . 

وای ک چقدر از هم دور شدید ک حتی بغل کردن سخته برات! اصلا فکر کن دار و ندارت شوهرته..بابای همون بچه‌ ...

این حرفایی که زدی، آرزوهای منه که تو خواب میبینم و میگم میشه یه روزی بتونم اینطوری بغلش کنم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفایی که زدی، آرزوهای منه که تو خواب میبینم و میگم میشه یه روزی بتونم اینطوری بغلش کنم! 

معلومه ک میشه. کافیه همه‌ی کینه هارو بریزی دور و از ته دلت فقط به وجود شوهرت فکر کنی...ب روزای خوب فکر کن تا شوهرتو دوست داشته باشی

عشقو بساز. نزار زندگیت حیف بشه...همه چی دست خودته...مطمئن باش اگه بااون حالتها ک گفتم بری بغل شوهرت اونم برات کم نمیزاره

همراهیت میکنه. درست نمیگم؟

معلومه ک میشه. کافیه همه‌ی کینه هارو بریزی دور و از ته دلت فقط به وجود شوهرت فکر کنی...ب روزای خوب ف ...

آره می‌دونم که همراهی ام می‌کنه ! حالا از ته دلشه یا ظاهریه رو نمی‌دونم ! اما همراهی ام می‌کنه چون هروقت محبت کردم تأثیر کوتاه مدت داشته اما متأسفانه بعد از مدت کوتاهی هردو برگشتیم به حالت قبل 

آره می‌دونم که همراهی ام می‌کنه ! حالا از ته دلشه یا ظاهریه رو نمی‌دونم ! اما همراهی ام می‌کنه چون ه ...

چرا انقد به عشق بینتون بدبینی؟ چرا فکر میکنی شوهرت ظاهری همراهیت میکنه؟ اون یه مَرده اگه نخوادت به راحتی ب زبون میاره پس مطمئن باش ک دوست داره ولی خب محبت اول از جانب زن به مرد باید تزریق شه دیگه. چون زنه ک ارامش بخش زندگیه اگه نباشه همه چی زندگی یجور دیگه پیش میره. فقط خیالت راحت هی ب خودت و شوهرت باخنده بگو این تو بمیری ازون تو بمیریا نیس.هی بگو ماعاشقیم تا زندگیتون پربشه از عشق

چرا انقد به عشق بینتون بدبینی؟ چرا فکر میکنی شوهرت ظاهری همراهیت میکنه؟ اون یه مَرده اگه نخوادت به ر ...

آره اینبار دوست دارم بیشتر از همیشه سعی خودمو بکنم ، برام دعا کنید لطفاً 🙏

بیشتر بخاطر اینکه عقد بستگیم طولانی شده بخاطر کرونا و هم اینکه خونه خریدیم افتادیم تو بحران مالی ... ...

زندگی سخته مخصوصا ساختن اولش، انشاءالله که زودتر همه چی رو به راه بشه برات دعا میکنم رابطتون هم کمه عزیزم، سعی کن زیادتر بشه هنوز عقدین. البته با این درگیری ها حق داری حسشو نداشته باشی