2777
2789
عنوان

خانم هایی که راه حل برای طلاق عاطفی دارید، توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 83 پست

[QUOTE=176380088]ببین همین ک اومدی تاپیک زدی ینی میخای زندگیت عوض شه. پس این بار دیگه پشت گوش ننداز و شروع کن اصلا چ ...[/QUOTE

چندین بار تا حالا امتحان کردم و بیش از چند روز دوام نیاوردم و با اولین بی احترامی یا سردی همسرم ،منم بیخیال شدم . واسه همین همسرم منو باور ندارند که بتونم عوض بشم ، دیشب سر همین موضوع دعوامون شد و گفت تو هیچ وقت عوض نمیشی ، همین حرفش انگیزه ام رو گرفت 

شوهرم فوق العاده حساس و زود رنج ه 

نیاز به تلاش بیشتر شما داره همه ما ممکنه از یه رفتارهای طرف مقابلمون ناراحت بشیم دو تا چیز میتونه این موضوع رو حل کنه یکی گذر زمان دوم اصلاح رفتار

یادتون نره توی اختلافات روی نقاط حساس دست نذارین که مثلا ازت متنفرم یا ازت بدم میاد 

یه نکته تربیتی که در مورد فرزندانتون هم باید مراعات کنین اینه که مثلا اگه کار بدی انجام دادن نگین ازت بدم میاد مثلا باید بگین از این رفتار یا کار بدت ناراحتم

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که گفتی همش منفیه.یعنی هیچ اخلاق مثبتی نداره؟ خاطره خوب نداشتین اصلا؟

خب چرا ، البته اونم مامان بهم میگه ببین چقدر شوهرت خوبه ، فلانه .... وگرنه من نمی‌بینم زیاد متاسفانه ، 

خب همسرم دست و دل بازه ،برای من و بچه ها چیزی کم نمیذاره، اهل کارای بد و خلاف و نیست ، اهل زندگی است البته زندگی در سکوت

همسر منم خیلی این کارا رو دوست داره اما من نمیتونم انجام بدم ، انگار انگیزه ندارم ، حسش نیست هیچ وقت ...

عزیزم همه زندگی ها توش جنگ و دعوا هست نباید خیلی به این چیزا فکر کنی 

با خودت بگو من که قصد جدایی ندارم پس چه بهتر در جایی که دارم زندگی میکنم بهم خوش بگذره و کاری کنم آرامش داشته باشم

بعدش فکر میکنم یه خورده مغروری پا روی غرورت بزار   و محبت کردن رو شروع کن با چیزای خیلی ساده

مثلا بگو لباس گرم بپوش سرما نخوری 

یا آگه بچت از باباش خواسته ای داشت و شوهرت قبول نمی کرد بگو بابات درست میگه 

اون وقت شوهرت با خودش فکر میکنه واست مهمه

غرور رو کنار بزار 

زندگی خودته میخای توش زجر کش شی یا خوش بگذرانی انتخاب کن 

الان ما تو فامیلمون مثل زندگی شما و همسرتون داریم زن و شوهره 55 سالشونه ولی طلاق عاطفی گرفتن حالا که بچه هاشون بزرگ شدن بچه ها روش زندگی رو از پدر و مادر یاد نگرفتن و هر دو بچه از همسرانشون جدا شدن 

خیلی حس بدیه

منم یه بچه دارم و روز به روز داریم از هم دور میشیم..کاملا حستو درک میکنم راه حلیم ندارم منکه شخصا اصلا دلم نمی‌خواد تلاش هم بکنم

ازش دلخورم و دلسرد..اونم نسبته به من همینه

من تا حدی شبیه همسر شمام درونگرا هستم و ساکت و حساس و زود رنج..🙄

[QUOTE=176380088]ببین همین ک اومدی تاپیک زدی ینی میخای زندگیت عوض شه. پس این بار دیگه پشت گوش ننداز ...

خب قرار نییست تو این مرحله‌ای ک شما میخواید تغییر کنید همه چی وفق مرادتدن باشه یا هیچ بحثی پیش نیاد‌. خب اونطوری ک هرکسی براحتی میتونه تغییرکنه مهم اینه ک باشرایط فعلی شما بتونی خودتو تغییر بدی

شما یخورده زیادی توی ویژگیهای منفی شوهرت و زندکیت زوم کردی و همین باعث شدی ذهنت پربشه از بدی و منفی و غصه و..

ی مدت فقط و فقط باید ویژگیهای مثبت شوهرت رو ببینی و به جایی برسی ک اصلا منفی هاش برات مهم نباشه

خلاصه اگ میخای باید قدم برداری کسی برا زندگی شما جز خود شما نمیتونه کاری کنه

خودم هم هر وقت از شوهرم دلخور میشم به اینکار روی میارم باید اول خودت باور کنی که دوستش داری بعد شوهر ...

الان که اوضاع بین مون بدتر شده چطور به خودم هر روز دورغ بگم؟ مثلا تا میام تلقین مثبت کنم ،یه کاری می‌کنه حرصم رو در میاره و منم دوباره قاطی میکنم ، اصلا همه کاراش برام عذاب آور شده ، از یه غذا خوردن ساده بگیر تا ....

عزیزم همه زندگی ها توش جنگ و دعوا هست نباید خیلی به این چیزا فکر کنی  با خودت بگو من که قصد جد ...

هر دو مغرور هستیم ، یکی از یکی بدتر ، فقط من نمی‌دونم چرا آخرش ما باید کوتاه بیاییم ، البته بخاطر بچه هام مجبورم 

نه خب ، دود خیانت علاوه بر خودم تو چشم بچه هام هم می‌ره 

اول اینکه سعی کن راجع به شوهرت با هیچکسی حرف نزنی چون هم حس بدت بیشتر میشه،هم بقیه میان یه چیزی میگن که تو خوب نمیشی هیچ بدتر میشی.

الان که اوضاع بین مون بدتر شده چطور به خودم هر روز دورغ بگم؟ مثلا تا میام تلقین مثبت کنم ،یه کاری می ...

معلومه خیلی حساسی 

و زندگی رو سخت گرفتی 

میدونی واسه هر نعمتی که خدا بهمون داده مسئولیم 

میگی شوهرت دست و دل بازه اهل خلاف نیست خوب خواهر بد زبونیش رو به خوبیا ببخش مطمئن هستم از عمد بد رفتار نمیکنه فقط متاسفانه یاد نگرفته ناز بکشه مشکل بعضی از آقایون دققققققیقا همینه

خب قرار نییست تو این مرحله‌ای ک شما میخواید تغییر کنید همه چی وفق مرادتدن باشه یا هیچ بحثی پیش نیاد‌ ...

یعنی به نظرت ، همسرم می‌تونه گذشته رو فراموش کنه ؟ چون فوق العاده حساسه! من که بعید می‌دونم . واسه همین با خودم میگم تلاش الکی نکن . حس اون نسبت به تو برنمی‌گرده 😔