2777
2789
عنوان

بچه ها دوست پسرم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست
اونم میگه من زن چادری میخوام نمیخوای خودتو بدبخت نکن دو روز دیگه به مشکل میخوریم

از همین الان بلد نیست به علایقت احترام بزارم وای به حال اینکه بری زیر یه سقف این جور رفتارا فقط به چادر ختم نمیشه 

بخند که قهقهه ات تنها صدای خوب تو این منطقی😂😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو ،اینهمه ادم نرمال ،انرژیتو خشک میکنن پارانوییدا...

اره اینجوری نمیشه زندگی کرد یروز رفتم بیرون بدون اینکه بهش بگم ندیدین چیکار کرد تازه هنوز دوستیم

و خدایی که همین نزدیکیست❤
تو همین فکرم هرچند سخته ولی حرف به عمر زندگیه

ببین سختیش در مقابل چیزی که می خوای باهاش زیر یه سقف تحمل کنی نعمته نعمتتتتتتت

اگه کاراش ناراحتت می کنه به هم بزن،هیچی مهم تر از خودت نیست

منم با عشقم چن روزه به هم زدم و واقعا دارم می میرم،ولی بازم دارم مقاومت می کنم😂

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
اصلازیربارنرو ببین همین اولش تموم کنی بهتره که چندسال بایه قلب شکسته ویه بچه تموم کنی اگه تورابطه اذ ...

توهمین فکرم الان تموم کنم اصلا نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم 

اره اینجوری نمیشه زندگی کرد یروز رفتم بیرون بدون اینکه بهش بگم ندیدین چیکار کرد تازه هنوز دوستیم

ببین این نه تنها خودتو بلکه دخترتو بدبخت میکنه

مامانم خودش گفت یه سال باهاش دوست باش ببین اخلاقش چیه  خدارشکر قبل از عقد فهمیدیم

اسی اون پسر که فالوت کرده آشناست؟

دوستات بدحجابن؟زیاد مگه بیرون میری باهاشون...ببین ایناییکه که میگه از غیرت زیاده یا دوست داشتن؟

اگه کاراش ناراحتت می کنه به هم بزن،هیچی مهم تر از خودت نیست منم با عشقم چن روزه به هم زدم و واقعا د ...

عزیزم منم همینکارو میکنم ولی فوقش تا چند وقت ناراحتی بهتر از اینه که تا اخر عمر عذاب بکشی

اسی اون پسر که فالوت کرده آشناست؟ دوستات بدحجابن؟زیاد مگه بیرون میری باهاشون...ببین ایناییکه که میگ ...

یه پسر بچس که از من کوچیک تره چند سال😂دوستام همه جوره هستن کلا با مامانم میرم بیرون گیر میده فرض کن به پسر عمم که مثل داداشمه گیر میده میگه پیش عمت نرو 

عزیزم منم همینکارو میکنم ولی فوقش تا چند وقت ناراحتی بهتر از اینه که تا اخر عمر عذاب بکشی

آفرین 

تو موقعیت های بیشتری تو آینده داری قدر خودتو بدون 

آفرین  تو موقعیت های بیشتری تو آینده داری قدر خودتو بدون

اره نمیزاره حتی یه کلاس برم یا گواهی نامه بگیرم ولی کلا خانواده ما اصلا اینجوری نیست خیالم راحته هرکاری کنم بابام پشتمه 

یه پسر بچس که از من کوچیک تره چند سال😂دوستام همه جوره هستن کلا با مامانم میرم بیرون گیر میده فرض کن ...

خودش چند سالشه؟حتما کم سن و ساله..خوب فکر کن و اگه دیدی نمیتونی و دوسش نداری جدا شو..اگه دوسش داری هم تحمل کن