قضیه ما کلا فراتر از یه دوستی بود و خانواده هامونم خبر داشتن حالا یکسال که باهم بودیم من چادری نیستم ولی خانواده اونامذهبین من این یه سال و چادر سرم کردم ولی دیدم نمیتونم خانواده ما هم اینجوری نیستن الان گیر داده چادر بپوش نمیدونم با دوستات بیرون نرو نمیدونم چیکار کنم خواهرای گلم راهنماییم میکنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلازیربارنرو ببین همین اولش تموم کنی بهتره که چندسال بایه قلب شکسته ویه بچه تموم کنی اگه تورابطه اذیت میشی اصلا ادامه نده به خودت فک کن اول ازهرچی فقط خودت
اگه کاراش ناراحتت می کنه به هم بزن،هیچی مهم تر از خودت نیست
منم با عشقم چن روزه به هم زدم و واقعا دارم می میرم،ولی بازم دارم مقاومت می کنم😂
من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
اسی اون پسر که فالوت کرده آشناست؟ دوستات بدحجابن؟زیاد مگه بیرون میری باهاشون...ببین ایناییکه که میگ ...
یه پسر بچس که از من کوچیک تره چند سال😂دوستام همه جوره هستن کلا با مامانم میرم بیرون گیر میده فرض کن به پسر عمم که مثل داداشمه گیر میده میگه پیش عمت نرو