2777
2789
عنوان

بچه ها دوست پسرم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهش بگو اگه منو میخوای همینجوری بخواه من نمیتونم خودمو تغییر بدم منکه خودم همین کار میخوام انج ...

اره گفتم گفت نه من چادری میخوام بنظرم بهم بزنم حالا چادرم هیچی کلا نمیزاره جایی برم همش بهم شک داره فرض کن میگفت با بابای دوستت دوستی😂😂که اون از بچگی باهاش بزرگ شدم

و خدایی که همین نزدیکیست❤
اره نمیزاره حتی یه کلاس برم یا گواهی نامه بگیرم ولی کلا خانواده ما اصلا اینجوری نیست خیالم راحته هرک ...

وای عزیزم اینکه کلا از همین الان داره جلو پیشرفتتو میگیره ولش الان عهد بوق که نیست ادم اینقد محدود کنند 

ولی خداشکر حداقل باهاش دوست بودم فهمیدم وگرنه میخواستیم بهشون بیان جواب مثبت بدیم اونموقع چون میشناختیمشون ولی الان خودشو شناختم خوبه الان فهمیدم وگرنه کار به طلاق میکشید

وای عزیزم اینکه کلا از همین الان داره جلو پیشرفتتو میگیره ولش الان عهد بوق که نیست ادم اینقد محدود ک ...

اره به خدا تو یه سال ۱۴ کیلو کم کردم بخاطر اون

اره گفتم گفت نه من چادری میخوام بنظرم بهم بزنم حالا چادرم هیچی کلا نمیزاره جایی برم همش بهم شک داره ...

اوه این کلا بد دل نامزد دوستم همینطوری بود دوستم کلا افسرده شده الان هم دارند از هم جدا میشن بنظرم اشتباه نکن و این رابط رو ادامه نده 

عزیزم منم همینکارو میکنم ولی فوقش تا چند وقت ناراحتی بهتر از اینه که تا اخر عمر عذاب بکشی

خیلی حس بدی داره

ولی وقتی مجبور میشی باید تمومش کرد😞😞

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
اوه این کلا بد دل نامزد دوستم همینطوری بود دوستم کلا افسرده شده الان هم دارند از هم جدا میشن بنظرم ا ...

اره همینکارو میکنم میترسم بدترم بشه تازه

اره اینجور ادما اصلا خوب نمیشن فک کن الان باهش دوستی اینقد امر نهی میکنه اگه شوهرت بشه دیگه چیکار می ...

مامانم همونو میگه تازه مامانم بهش گفت بیاین برین مشاوره گفت اره من نفر سوم راه بدم تو زندگیم 😂😂😂